Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Miks foorumi uued kasutajad on sellised tür*d?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Miks foorumi uued kasutajad on sellised tür*d?\'

Algselt postitas christian21

Ei tulnd välja miskit. Punnitasin ma oma silmi, mis ma punnitasin (tegelikult kissitasin, kuna päike oli erakordselt ere), aga Nathanit ma ei näind. Võib-olla istus Ta kuskil kambas, aga sellist meest, nagu Rate.ee-s piltidel, näha ei olnud. Vähemalt Pirogovi mälestusmärgist 10 meetri raadiuses mitte. Kahju.
    äkki oleks pidanud selgitama Nathaniga täpsemalt kus kokku saada, Pirogov ju suht suure ala peal
    Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

na!?

Kommentaar

Ju siis nathan ei saanud paarikümmet 15-17 aastast kokku.Vähemaga oleks kusiseks läinud.

saaga jätkub
        INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Ei tulnd välja miskit. Punnitasin ma oma silmi, mis ma punnitasin (tegelikult kissitasin, kuna päike oli erakordselt ere), aga Nathanit ma ei näind. Võib-olla istus Ta kuskil kambas, aga sellist meest, nagu Rate.ee-s piltidel, näha ei olnud. Vähemalt Pirogovi mälestusmärgist 10 meetri raadiuses mitte. Kahju.
          Kusa sa raibe ise olid?
          Olin 16:47 kohal ja ootasin sind kuni 17:13 kui kahju et sa siis nii sitt oled!

Juhuslikult olin seal koos kahe sõbrannaga!
          Nii et osta prillid kui mind ei n2inud......
          R.I.P Steffi
          7.05.05

Parem karta kui Kahetseda, Aga kui Kardad siis KAHETSED

Kommentaar

Pasa nagu nii onasid kodus ja siis räägid et olid kohal.......
            jah ma olen see suur rropendaja nii et IME TÜRA VÄNDAVOLLI!
            R.I.P Steffi
            7.05.05

Kommentaar

Olin 16:47 kohal ja ootasin sind kuni 17:13
              Kirikupõletaja tuli kuraditosin minuteid enne viite ja lahkus samamoodi 13 mintsi peale viit, lõpuni stiilist kinni pidamine?

Kommentaar

Algselt postitas Nathan Juhuslikult olin seal koos kahe sõbrannaga!
                Ei teadnud, et lähed kakelma ja võtsid sõbrannad kaasa ja jalutasid natuke pargis ringi. Või tahtsid nemad ka näha kuidas sa kakled?!
                forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Hea küll, võib-olla olidki, kuskil taga võsas-ei tea. Väga huvitav, kuidas Sa tead, et ma prille juba ei kanna??? Mu nägemisega on kõik korras muide ja vaatasin väga hoolikalt kõik läbi. Ise olin seal juba enne 16:45 ja jälgisin rahvast, kes saabus. Raekoja platsi poolt Sa vähemalt ei tulnud, kui üldse tulid, siis ülevalt mäe pealt. Mis puutub kokkusaamiskohta, siis on suht loogiline, et kui kokkulepe on, et Pirogovi pargis, siis tullakse ausamba juurde. No ma ei tea, kui on kokkulepe et kohtutakse näiteks Tlnas Tammsaare pargis, siis on loogiline, et inimene tuleb pargi keskele kus ausammas, mitte ei istu Estonia Teatri juures vms. Aga ausamba juures Sind ei olnud. Jah, kaks kena blondi tüdrukut seal olid, aga need olid seal juba enne mind ja tundusid suht kahekesi olevat. Sellest järeldus, kui Sa seal olid, siis ei üritanud Sa minuga kohtuda vaid pigem vältisid seda. Mina seda ei teinud. Väida siin mida tahad. Ropendada võid ka. Kui foorumi tegijad ja liikmed sellesse taunivalt ei suhtu, siis anna aga tuld. Ma ise ka tavaelus päris tihti ropendan, foorumis püüan ennast tagasi hoida ikka. Üldiselt on mul siinsest teemast kopp ees.
                  KORVPALL ON PAREM KUI JALGPALL

Kommentaar

Hea küll, võib-olla olidki, kuskil taga võsas-ei tea. Väga huvitav, kuidas Sa tead, et ma prille juba ei kanna??? Mu nägemisega on kõik korras muide ja vaatasin väga hoolikalt kõik läbi. Ise olin seal juba enne 16:45 ja jälgisin rahvast, kes saabus. Raekoja platsi poolt Sa vähemalt ei tulnud, kui üldse tulid, siis ülevalt mäe pealt. Mis puutub kokkusaamiskohta, siis on suht loogiline, et kui kokkulepe on, et Pirogovi pargis, siis tullakse ausamba juurde. No ma ei tea, kui on kokkulepe et kohtutakse näiteks Tlnas Tammsaare pargis, siis on loogiline, et inimene tuleb pargi keskele kus ausammas, mitte ei istu Estonia Teatri juures vms. Aga ausamba juures Sind ei olnud. Jah, kaks kena blondi tüdrukut seal olid, aga need olid seal juba enne mind ja tundusid suht kahekesi olevat. Sellest järeldus, kui Sa seal olid, siis ei üritanud Sa minuga kohtuda vaid pigem vältisid seda. Mina seda ei teinud. Väida siin mida tahad. Ropendada võid ka. Kui foorumi tegijad ja liikmed sellesse taunivalt ei suhtu, siis anna aga tuld. Ma ise ka tavaelus päris tihti ropendan, foorumis püüan ennast tagasi hoida ikka. Üldiselt on mul siinsest teemast kopp ees.
                    Sina pask ei ole endast mõnda pilti n2itand et sind 2ra tunneks!
                    Pole kaa ime et ma sind ei n2inud vms!
                    Jah need s6brannad olid ka m6lemad blondid ja mul on v2ga kahju et sind ei n2inud aff!
                    R.I.P Steffi
                    7.05.05

Kommentaar

Algselt postitas Nathan

pihu-pille ja kämbla-kati??

Kommentaar

Tehke teema: Me oleme nii kõvad vennad!
                        How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha

Algselt postitas Nathan

pihu-pille ja kämbla-kati??
                          nummi
                          forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Mulle meenutab kogu see jant siin praegu virtuaalset versiooni kooliaegsest vahetunnikaklusest, kus kaks jorssi laksisid ja ülejäänud hagijakari ümberringi ässitas.

Kommentaar

mulle on ammu muret valmistanud, et tänapäeva noorusel on kõigest pohhui - istutakse päevad läbi kusagil helendava ekraani taga ja võõrdutakse päris elust.

sestap teebki mulle erakordselt suurt rõõmu, et mõningad meie seast on suutnud sellest nõiaringist välja murda, ning leida foorumis kogunevatele pingetele reaalse väljundi Piroogovi pargis üksteisest möödakõndimise näol. loodan, et teie järgmine kohtumine on viljakam, näiteks võisite te purustada üksteise sõrmeluud. või siis hoopis kahjustada aju seda piirkonda, kus on säilitatud URL foorum.soccernet.ee
                              «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                              «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Te olete nii vaimukad
                                R.I.P Steffi
                                7.05.05

Kommentaar

Working...
                                X