Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kui enamus teiste inglismaa klubide fänne paistab olevat surmkindlalt Pooli vastu ja vahetavad avatare siis Juve täkk silver hoiab (hoidis) oma vihavaenlastele pöialt?
Müstika
Kui enamus teiste inglismaa klubide fänne paistab olevat surmkindlalt Pooli vastu ja vahetavad avatare siis Juve täkk silver hoiab (hoidis) oma vihavaenlastele pöialt?
Müstika
Jah iga kord, kui me kohtume Silluga, peksame me üksteist kaigastega. Mina märkasin pigem ikka seda liini, et Inglased jäid ikka inglaste poolele ja vastupidi. Üldjuhul.
Müstika
Kui aus olla, siis oli mul sügavalt ükskõik, kes võidab. Mõlemale poolele jagus mul eelistusi. AC võit oleks kindlasti magusam olnud, sest ikkagi Itaalia klubiga on tegemist ning Serie A omab kindlat sümpaatiat minu elus.
Samas, hea, et Pool võitis, sest siis ma ei kuule järgmised 364 päeva, kuidas AC on tegija ja võimas – peamiselt siis Devili suust kas siis, kui ta mind netis tögab või siis täispeaga Talllinna linnatänavatel, harvemal võimalusel kuskil vutiväljakul.
Ühesõnaga mäng oli ülinauditav, enneolematu ning suured õnnesoovid Pooli fännidele. Selline kammbäkk ja selline lõppvaatlus. Võimas! Pealegi pole Liverpool ammu midagi võitnud – vähemalt nüüd tõestasid ennast ja said Euroopa väärtuslikema karika oma valdusesse.
Kuidas muidu eilne mäng oli?! IRWE .......3-0 edu maha mängida
sellist tsirkust oskavad ainult itaalia klubid.
Räägitakse, et osad ei oska kaotada. Aga annab isegi nii idu olla, et ei oska võita ka...
Algselt postitas tank
Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.
Kuidas muidu eilne mäng oli?! IRWE .......3-0 edu maha mängida
sellist tsirkust oskavad ainult itaalia klubid.
Räägitakse, et osad ei oska kaotada. Aga annab isegi nii idu olla, et ei oska võita ka...
jaja
vaata ka live kommentaare mis tulid kui Milan 3-0 eduseisus oli.Seega miks Rein nii reageerida ei või?
Kes ütles, et ei või?
Lihtsalt arengutaset näitab see, kui võita ka ei oska.
Ja ma pole kuskil öelnud, et live-vennad paremad on, täpselt samasugused.
Selles ongi asi, et kui võit kindlalt käes, võiks kraaklejatest üle olla.
Mina olen Itaaliale ja Itaalia klubidele pöialt hoidnud ligi 10 aastat ja vähe solvav on kui Liverpooli fänn tuleb parastama ja Itaalia klubisid mõnitama.
Aga eks inglise ultrad ongi loomastunud siis kui nad võidavad. Mitte kaotades.
Algselt postitas tank
Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.
Kommentaar