edit: kustutasin selle posti sest mõni võib kogemata muidu targemaks saada!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Slash\'i Muusika Nurk
Collapse
X
-
Vastus teemale \'Slash\'i Muusika Nurk\'
Niisiis, alustaks sellega, et kas kellegil on selline album nagu U2 - How to desmantle an atomic bomb? mis te sellest arvate? mis on teie lemmik laul sellelt plaadilt?
Minu arust on see üks U2\'e parimaid albumeid, mida võib vabalt võrrelda nende joshua tree või achtung baby\'ga. see on tegelikult suuresti rock n\'roll stiilis album, mis erineb tavapärasest U2\'est .
minu lemmikud lood sellelt on miracle drug ja sometimes you can\'t make it on your own.
-
Algselt postitas realmadridfan
Aga minu lemmik on Original of the species.
NB! Pidage meeles, et võite siia teemasse igasuguseid muusikaga seonduvaid asju postitada. Näiteks võite minult mõne albumi, laulu või bändi kohta arvamust küsida ja inimestele soovitada oma lemmikuid, ning näiteks kui mõnel bändil tuleb välja album, siis võite ka selle uudise siia kirjutada... ühesõnaga kõik muusikaga seonduv sobib siia teemasse!
Kommentaar
-
Algselt postitas Slash
NB! Pidage meeles, et võite siia teemasse igasuguseid muusikaga seonduvaid asju postitada. Näiteks võite minult mõne albumi, laulu või bändi kohta arvamust küsida ja inimestele soovitada oma lemmikuid, ning näiteks kui mõnel bändil tuleb välja album, siis võite ka selle uudise siia kirjutada... ühesõnaga kõik muusikaga seonduv sobib siia teemasse!
Kommentaar
-
Algselt postitas mazz
Algselt postitas Slash
Good Times!
Kommentaar
-
Algselt postitas Slash
Algselt postitas mazz
Algselt postitas Slash
Good Times!
Mille poolest see teema Greenday teemast erineb ja mis on selle point?
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello
Sul on kolm hobi kirjas.Kas varsti on oodata teemasid:Slashi Sexi Nurk ja Slashi Jalka Nurk?
Nii põnev
Enivei, Tänan tähelepanu eest aga ootaks rohkem muusika teemalisi postitusi.
Kommentaar
-
Algselt postitas mazz
Algselt postitas Slash
Algselt postitas mazz
Algselt postitas Slash
Good Times!
Mille poolest see teema Greenday teemast erineb ja mis on selle point?
Alustuseks tahaks üelda, et kõigel siin maailmas ei ole ega peagi pointi olema. Näiteks toon ma sellise asja, et kui kohtad ühde ilgelt ilusat tüdrukud ja tahad hirmsasti keppi(vabandan oma labase eneseväljenduse eest) aga tuleb välja et see ilus tüdruk ütleb: EI, siis oled sa nõus ka koledamaga ja pärast avastad, et see oli su elu parim kepp. Milles on selle loo point??? ei olegi!
OK, põhjendus on siis selline, et selle greenday teema küsimus on \"Millist muusikat kuulate?\" aga siin võib rääkida üldse kõigest, mis seondub muusikaga. Kui se ei olnud piisav põhjendus siis mul on ka teine variant: Mu enese hinnang on lihtsalt liiga kõrge ja ma arvan, et mulle läheb eraldi teemat vaja!Selline see inimloomus juba on!
Kommentaar
-
Algselt postitas Slash
Ohh jumal, heakene küll!!!
Alustuseks tahaks üelda, et kõigel siin maailmas ei ole ega peagi pointi olema. Näiteks toon ma sellise asja, et kui kohtad ühde ilgelt ilusat tüdrukud ja tahad hirmsasti keppi(vabandan oma labase eneseväljenduse eest) aga tuleb välja et see ilus tüdruk ütleb: EI, siis oled sa nõus ka koledamaga ja pärast avastad, et see oli su elu parim kepp. Milles on selle loo point??? ei olegi!
OK, põhjendus on siis selline, et selle greenday teema küsimus on \"Millist muusikat kuulate?\" aga siin võib rääkida üldse kõigest, mis seondub muusikaga. Kui se ei olnud piisav põhjendus siis mul on ka teine variant: Mu enese hinnang on lihtsalt liiga kõrge ja ma arvan, et mulle läheb eraldi teemat vaja!Selline see inimloomus juba on!
Ahjaa, kuna kõigil on juba välja kujunenud harjumus arutleda mussi üle teises teemas, siis Slash\'i Muusika Nurk jääb suhteliselt tühjaks ilmselt. Selline see inimloomus juba on!
Kommentaar
-
Algselt postitas mazz
Algselt postitas Slash
Ohh jumal, heakene küll!!!
Ahjaa, kuna kõigil on juba välja kujunenud harjumus arutleda mussi üle teises teemas, siis Slash\'i Muusika Nurk jääb suhteliselt tühjaks ilmselt. Selline see inimloomus juba on!
OK, on siin mõni biitlite fän?
kui on siis mis on teie lemmik laulud nende esituses?
Mille isiklikult meeldib A Day In The Life ja While My Guitar Gently Weeps!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar