Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

and then he jumped

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'and then he jumped\'

hahahahaha
    irweurwe
    R.I.P Steffi
    7.05.05

Parem karta kui Kahetseda, Aga kui Kardad siis KAHETSED

Kommentaar

Algselt postitas mukiii
      Kui inimest on korduvalt hoiatatud, talle seletatud teatavaid toimivaid põhimõtteid ning viisakalt palutud enne postitamist mõtlemisega tegeleda ja kui ta lolli järjekindlusega suvatseb nõmetseda, siis ma leian, et seda ei saa nimetada kohanemisraskuseks.
      Minu mõistmist mööda on ainuke selline isik siin foorumis Nathan.

Üldjoontes nõustun Olliga muidu. Nagu selgub, siis Haapsalu on kõige sallivam kants tervel Eestimaal. Kahest kaks.

Ma tõsiselt loodan, et nii mõnigi inimene leidis end seda teemat lugedes asja üle järele mõtlemas.

Ja et lool oleks ikka õnnelik lõpp:

but half way down
      he heard what the angel said
      and he realized - he really didn’t want to be dead
      he landed with a thump, his head was reeling
      layin in a lump, looked up at the ceiling
      and saw that the rope...
      had broke

Spearhead - Caught Without An Umbrella

Kommentaar

Vabandan juba eelnevalt ebasobiva tooni pärast, aga kui foorumi administraatoritel on selline mentaliteet, siis võiks ju kohe avalikult kuulutada, et soodustame idiootust ning ajuvaba eneseväljendust ehk teeme uut delfit.
        You might say I`m a mean moronic bitch but you could just say you love me.

Kommentaar

Õeluse kuninganna.

Võtad sa endale õiguse nimetada suurt enamust uusi kasutajaid idiootideks ja ajuvaba eneseväljendusega isikuteks?

Mina näiteks ei võtaks, kuna mul on au tunda siit foorumist vähemalt kolme -meest (mina ise kaasaarvatud) ning tegemist on täiesti normaalsete inimestega (mina väljaarvatud). Oled sa külastanud kunagi mõnda välismaist vutifoorumit? Nii palju, kui mina näinud olen, siis igatlaadi isiklikud solvangud on seal keelatud ja mingist delfi-sündroomist ei saa ometi rääkida. Selle asemel on seal üldine suhtlemine tunduvalt vabam ning kuigi loomulikult tehakse ka mittemidagiütlevaid postitusi, siis see ei näi kellelegi korda minevat. Miks mitte? Sest seda peetakse loomulikuks, et kõik inimesed ei ole päris ühel arengutasemel (ükskõik, mis mõttes) ning toimib täiesti normaalne efekt - uued õpivad vanadelt ja arenevad. Ükski täie mõistusega inimene ei ütle lapsele, et ta on debiil, kuna ei mõista tuumafüüsikat. Sama efekt on foorumis, kus vähemkogenud kasutajad vajavad sisseelamiseks aega. Asi ei tohiks käia nii lihtsalt, et ole nagu meie või kao. Minu arvates. Aga sina oled nii õel, et arvad kindlasti teisiti.

Kommentaar

Algselt postitas mazz

normaalne efekt - uued õpivad vanadelt ja arenevad. Ükski täie mõistusega inimene ei ütle lapsele, et ta on debiil, kuna ei mõista tuumafüüsikat.
            Word.
            Algselt postitas tank
            Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.

Kommentaar

nõustun olli ja mazzi jutuga. vanade nö. täkkude solvangud ja muud asjad kas uute kasutajate või lihtsalt nooremate suunas on veidi üleliia. sellist irisemist/virisemist näen ma kõige rohkem siin foorumis. mujal sellist asja pole.
              “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Way over your head?!- Kanäe, ma oskan ka lugeda juba.

Üldiselt on mul tekkinud tunne, et me räägime veidi erinevatest asjadest. Minu jutu mõte seisneb nimelt selles, et vabadust ei saa anda nendele, kes sellega ei oska midagi peale hakata. Minu silmis on väga mitmed, juhuslikult millegipärast just uuemad, postitajad tõestanud, et neid kas vaevab mõni vaimne puue või on tegemist kurja vaimu endaga. Ja minul pole iga päev viitsimist sellest sitalaviinis hulpida, et leida huvipakkuvat lugemisvara.
                Ma saan aru, et inimesed peavad olema tolerantsed, aga kõigel on ka piir. Tahtsin vaid mainida, et kui on olemas mingid kirjutamata reeglid, siis võiks viisakas ja mõtlev inimene ise aru saada, et nende järgimiseks on põhjust.

Pluralism, polüarhia ning demokraatia...njah, kaasaegne maailm teile.

Viisakalt vastan ka küsimustele:
                õigust ei võeta, see saadakse
                jah olen.
                You might say I`m a mean moronic bitch but you could just say you love me.

Kommentaar

Aga äkki siis vana hea välja käidud mõte teoks teha-uus kasutaja ei saaks kohe teemasid teha?
                  Minu meelest ei ütelnudki keegi väga sitalt,sina vihjasid,Fitti vihjas ja need kes teravalt ütlesid,ütlevad seda kõigile.
                  INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello

Aga äkki siis vana hea välja käidud mõte teoks teha-uus kasutaja ei saaks kohe teemasid teha?
                    Uued kasutajad + Jyrka
                    Algselt postitas tank
                    Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.

Kommentaar

Algselt postitas Oll

Uued kasutajad + Jyrka
                      Hea nali küll. Loomulikult ma loodan, et te kõik saate aru, et selle foorumi adminid on suht saamatud ja ei saaks kunagi sellega hakkama.

Kommentaar

Algselt postitas Jyrka

Algselt postitas Oll

Uued kasutajad + Jyrka
                        Hea nali küll. Loomulikult ma loodan, et te kõik saate aru, et selle foorumi adminid on suht saamatud ja ei saaks kunagi sellega hakkama.
                        sülita 3 korda yle vasaku õla
                        R.I.P Steffi
                        7.05.05

Kommentaar

Siia teemasse vast sobib tervitus meie 6258. liikmele-Vaanaatikule

Algselt postitas tank

Kommentaar

Algselt postitas Noonik

Algselt postitas ek

siin foorumis pole vist ühtegi kasutajat keda Nathan poleks kusagile saatnud või ropult sõimanud

Mul on õnnestunud vältida härra Nathani kriitikat!
                            Sama siin! Nathan,Nathan,kus sa oled?
                            Tulihingeline Eesti jalgpallikoondise toetaja!

Kommentaar

Algselt postitas MARMOR

Algselt postitas Noonik

Algselt postitas ek

siin foorumis pole vist ühtegi kasutajat keda Nathan poleks kusagile saatnud või ropult sõimanud

Mul on õnnestunud vältida härra Nathani kriitikat!
                              Sama siin! Nathan,Nathan,kus sa oled?
                              Saa suureks!
                              R.I.P Steffi
                              7.05.05

Kommentaar

ei tee kriitikast lihtsalt välja.koondise mängudel on niikuinii kõik sõbrad
                                Pilt kus trumm on?

Kommentaar

Working...
                                X