Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

KElleks tahad Tulevikus saada Või kelleks oled juba saanud?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

KElleks tahad Tulevikus saada Või kelleks oled juba saanud?

Rääkige siin siis oma tuleviku plaanidest ning kelleks tahate pürgida , kui olete juba vanemad , siis avaldage see saladus , et kelleks tahtsite väiksena saada ning kes olete nüüd?

MA olen üsna kindel , et kõik ei taha jalgpalluriks saada ja kõigil ei ole nii palju annet lihtsalt

Vastus teemale \'KElleks tahad Tulevikus

Viljandi Tulevikus?? okok. tglt tahtsin ma saada kirjanikuks ja korvpalluriks (sest Tallinna Kalev oli siis väga popp). aga nüüd õpin ajalugu ja kes krt teab, mis minust saab

Kommentaar

Vastus teemale \'KElleks tahad Tulevikus saada Või kelleks oled juba saanud?\'

ma tahtsin saada kosmonaudiks aga mul polnud niipalju annet lihtsalt

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking
        ma tahtsin saada kosmonaudiks aga mul polnud niipalju annet lihtsalt
        Leedsi fänniks võid ikka veel saada. Up and down, up and down, up and down, up and down. Täpselt nagu kosmos.
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Ise mäletan oma 7 aasta tagust soovi ... saada presidendiks... Aga nüüd on kalduvused sinna riigi juhtimise poole kadunud ( ma tean , et riiki juhib tegelikult Riigikogu , nii et ärge tulge nina alla hõõruma või noh mida iganes , vähemalt seadusi kooskõlastab ja võtab küll parlament ehk riigikogu vastu)

EKs Nooremas eas ikka sai tahetud politseinikuks ja Tuletõrjujaks kah....Kuna raske on vaaadata igapäev uusi õnnetusi ja vargusi , mis lõppevad Surmaga , tulekahjud kah muidugi...

Kommentaar

Algselt postitas Martin
            Leedsi fänniks võid ikka veel saada. Up and down, up and down, up and down, up and down. Täpselt nagu kosmos.
            olgu, proovin.
            kas kõigepealt võtan henry plakati magamistoa seinalt maha? või on järsku olemas mingi kiirkoolitus, kus ma saaks osaleda?

Kommentaar

Kui ma kunagi ammu kooli lõpetasin, siis anti meile mapp mille vahel oli esimesel koolipäeval tehtu-joonistatu. Seal oli ka väike paber, kuhu olime kirjutanud, kelleks tahame tulevikus saada. Mul oli rõõm lugeda, et seal seisis \" jalgpallur või sportlane\". Praegu ei ole ma kahjuks ametilt kumbki.

Kommentaar

Mina tahan isaks saada.... nii et tüdrukud - ootan pakkumisi .....irw
                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Ma tahaks Viljandi Tuleviku pressiseffiks hakata

Kommentaar

Viljandi Tulevikus?? okok. tglt tahtsin ma saada autojuhiks ja jalgpalluriks (mina olin Bebeto ja sõber oli Romario (oijaah, ma tean)). aga nüüd õpin ajalugu ja kes krt teab, mis minust saab

Kommentaar

Kõige lahedam amet on ikka bussijuht. Selleks tahtsin väikse semuna saada ja praegugi vaatan suure imetlusega neid, kes seda tänuväärset tööd teevad! Lihtsalt vapustav!
                      Kahjuks jah, pole suurt midagi ettevõtnud veel oma unistuse suhtes, aga ühel ilusal päeval, kallid sõbrad, vot siis..
                      The other line moves faster.

Kommentaar

Politseiautojuhiks...

...mul pole siiani lube.

Aga päris tõsine plaan oli siiski arhitektiks saada. Ei saanud...

...andekas disainer olen. :P

EDIT: Krt, isaks tahaks ka juba ammu saada.
                        DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                        Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking

Algselt postitas Martin
                          olgu, proovin.
                          kas kõigepealt võtan henry plakati magamistoa seinalt maha? ..
                          ei, kõigepealt võta see pilt desktopilt maha:
                          «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                          «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Raudtee ääres üles kasvanuna tahtsin vedurijuhiks saada. M62 oli omal ajal ikka tegija \"teplovooz\".

Kommentaar

kunagi klassiekskursiooni ajal Riigikogu ette võttis meid kinni üks saatejuht ETV\'st ja küsis siis paari lapse käest et kelleks saada tahetakse. ma olin ähmi täis ja vastsin kiiruga et bussijuhiks sest siis saab palju reisida.
                              tegelikkuses aga nii ei läinud kuigi praegune töökoht on autondusega seotud.
                              tavaliselt määrab ikkagi palk ja juhus ära millist tööd keegi tegema hakkab.
                              kindlasti oleks päris tore olla luulataja aga kui keegi su luulet ei loe ja ei osta siis tuleb ametit vahetada.

Kommentaar

Working...
                              X