Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
ma arvan,et selle alkoga on nii et 2nädalat kuni kuu äkki?aga ma ainult arvan nii,kindel ei ole.
aga ma ei teagi,kas randa ei tohigi siis kohe minna?
hmm..peaks järgi küsima.
selle lipiku peal mis mulle kaasa anti on kirjas, et nädal aega ei tohi ujumas käia ja tuleb varjata ereda päikese eest...haav iseenesest paraneb mingi 5 päeva, nii öeldi mulle ja eks ta nii umbes ole ka.. kääritatud jooke ei ole jah soovitatav juua, võib mädanaema minna.aga noh, mul kärn peal ja sügeleb hirmsasti aga ei tohi ju sügada
Värskendama siis unustatud teemat: läinud pühapäev lasin ka ennast ära märgistada. Pildiks siis Guns n' Roses põhilogo, midagi sellist nagu järgneval lingil aga see kollane ring on keha värvi, seda ei hakanud sodima...
Värskendama siis unustatud teemat: läinud pühapäev lasin ka ennast ära märgistada. Pildiks siis Guns n' Roses põhilogo, midagi sellist nagu järgneval lingil aga see kollane ring on keha värvi, seda ei hakanud sodima...
Kommentaar