Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
trademaa,ma olen homme ka tööl.See eest tuleb lauba täiega panna,ikkagi 100 liigamäng ja jaan tuleb ka järgi teha.
Vaatan siin,et siis kui tegu joomispühaga integreeruvad nad raisad küll,jube trall käib praegu ümera tänaval skipperi pubis.
Peab ka ikka mingi päev järgi vaatama mis krdi kohaga tegu on.
Ja kuppelmaastikule jõuan ka alles juuli lõpp,tahaks juba ära siit linnast,silmini täis juua ja lehma kõrvalt ärgata:P
trademaa,ma olen homme ka tööl.See eest tuleb lauba täiega panna,ikkagi 100 liigamäng ja jaan tuleb ka järgi teha.
Vaatan siin,et siis kui tegu joomispühaga integreeruvad nad raisad küll,jube trall käib praegu ümera tänaval skipperi pubis.
Peab ka ikka mingi päev järgi vaatama mis krdi kohaga tegu on.
Ja kuppelmaastikule jõuan ka alles juuli lõpp,tahaks juba ära siit linnast,silmini täis juua ja lehma kõrvalt ärgata:P
ma olen sellele ümera tänavale suht lähedal, kvartal edasi umbes, ehk mustakivi, siin tundub haudvaikus olevat
Alien pidi selline koht olema,et kui eestlane sisse läheb siis antakse talle turva kaasa:P
Mul kaks tuttavat käisid seal ja turva loksus terve õhtu neil läheduses
Kommentaar