Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Buss

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Buss\'

Algselt postitas soccerlady

Kohutav! See bussi saatest tuntud Nele suri ära. Arvatavasti enesetapp. Ka mina arvan seda, kui viinapudeli ostis ja elukaaslane välja viskas. Meelise sõnad olid õiged, et see oli esimene inimene Eestist kes on tõsielusarjade ohver. Aga väga kahju, et inimestega nii juhtub. See uudis oli šokiks ka saatetegijaile.
    erakordselt masendav lugu. seda saadet ma vaadanud ei ole, ning nägu mulle tuttav ette ei tule, aga vast ehk pole see ka eriti oluline.

ehk on see just nimelt see koht, kus eesti meedia korra natuke sügavamalt peeglisse vaatab. selle ühe ja kõige suurema jumala teenimise survel on just viimastel aastatel ajakirjandus muutunud erakordselt julmaks, sentsatsioonihimulisemaks ja vähemadekvaatseks. kui versioon enesetapust paika peab, siis on tegemist eriti puhtal kujul meedai poolt põhjustatud surmaga. jõhker.

ps. jyrka posti võiks moded ära kustutada
    «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
    «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Vastus teemale \'Buss\'

Aga mida siis meedia tegi Nelele? Minule pole küll kuskil silma hakanud halvustavaid artikleid ja värki. Ainsad negatiivsed asjad võisid olla Delfi halvustavad kommentaarid ja needki teenis ta välja oma imeliku käitumisega...
      Aga muidu kindlasti sooviks rahu ta hingel, ükskõik, mis ta surma põhjustas.

Kommentaar

Vastus teemale \'Buss\'

Algselt postitas eika

Aga mida siis meedia tegi Nelele? Minule pole küll kuskil silma hakanud halvustavaid artikleid ja värki. Ainsad negatiivsed asjad võisid olla Delfi halvustavad kommentaarid ja needki teenis ta välja oma imeliku käitumisega...
        Aga muidu kindlasti sooviks rahu ta hingel, ükskõik, mis ta surma põhjustas.
        ei ega mina ka ühtki konkreetset artiklit selle tüdruku kohta ei tea. kuiga jah, võin kõhklemata kihla vedada, et Delfis pandi talle päris korralikult.

pigem viitasin ma asjaolule, et meedia ei taha oma tegevuse tagajärgede eest eriti vastutada. \"tõsieluseriaalis\" osalemine on päris karm kogemus. sinna valitakse kokku inimesed selliselt, et neil kindlasti tekiks probleeme. kui sa paned mingi Talise kuhugi saatesse, siis midagi kindlasti juhtub. minu jaoks oli näiteks üllatav, et Baaris oli joomine kohutuslik. võis enam-vähem valida, et millal aga joodud pidi olema.
        lahe ju, meelitad mingid noored, lollid ja edevad kuhugi saatesse ja sõlmid sellised lepingud, mis teevad saatest lahkumise sisuliselt võimatuks. iga leping sobib, sest järjekord on ukse taga. siis edasi teed nii, et inimesed enam omadega hakkama ei saaks. see närvipinge on päris karm. siis joodad neid päevast päeva ja hoiad magamatuna. lõpuks teeb keegi mingi lolluse ja sa näitad seda eestimaale. järgmine päev on Õhtulehe esiküljel, et Praami-Jorma tegi nii ja naa.

neid asju mis mulle selle pommiaugu meedia puhul närvidele käib on veel täitsa piisavalt. huvitavat lugemist selle kohta saate, kui otsite üles Hõbemäe artikli Antropovi vanemate sõidutamise loo lekitamisest. aga see on täitsa teine teema.
        «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
        «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Working...
        X