Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

GUNS N´ ROSES

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'GUNS N´ ROSES\'

Olen kuulnud, kellel on pilet (on saanud selle Sportlandi kaudu), et kõige ees on 4000 istekohta ja need on need piletid mida saab Sportlandist.
    forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

On aeg see teema jälle üles võtta! GNR on Euroopas ja on suurepärases vormis. Sain just värskeid muljeid kuulda Rock am Ring festarilt ja GNR ja Axl rokkisid täiega. Vennad teevad korralikke pikke livesi ja see oli ka konkreetseks põhjuseks, miks sai 8.juuli Oslo keikkale eile pilet ära bronnitud.
      Globen stockis ja Hartwall Arena Helsingis olid kiirelt välja müüdud - neist Helsingi kontsert 9 minutiga!!! Muuseas, kas Oslo esimene keikka läks 20 mintsaga, aga teisele õnnestus pääse saada ..Varuvariant oli 29 või 30 juuli Wembleyl, mis täna Easyjetile ka soodnne koht oleks. Paraku ei jätnud Londoni publik eelmisel aastal Offspringil nii eriti head muljet ja lähme kindlalt viikingite peale välja.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis

On aeg see teema jälle üles võtta! GNR on Euroopas ja on suurepärases vormis. Sain just värskeid muljeid kuulda Rock am Ring festarilt ja GNR ja Axl rokkisid täiega. Vennad teevad korralikke pikke livesi.
        Seda on äärmiselt meeldiv kuulda, sest vähem kui kuu aja pärast olen ise ka Hartwall Arenal rokkimas
        “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

Algselt postitas Pealik

Algselt postitas Aramis

On aeg see teema jälle üles võtta! GNR on Euroopas ja on suurepärases vormis. Sain just värskeid muljeid kuulda Rock am Ring festarilt ja GNR ja Axl rokkisid täiega. Vennad teevad korralikke pikke livesi.
          Seda on äärmiselt meeldiv kuulda, sest vähem kui kuu aja pärast olen ise ka Hartwall Arenal rokkimas
          Sama siin

Kommentaar

Here I am!!! Rock you like a hurricane!!!!

Kommentaar

Datanetis on üleval ming .rar pakk. Guns N Roses - Chinese Democracy. 9 laulu peal, osad demod jne. Õige asi (Guns N Roses on ikka) ei ole kuid laulud on head.

Kommentaar

Algselt postitas Evu

Datanetis on üleval ming .rar pakk. Guns N Roses - Chinese Democracy. 9 laulu peal, osad demod jne. Õige asi (Guns N Roses on ikka) ei ole kuid laulud on head.
                Uutest lugudest/demodest meeldivad mulle enim \"Better\" ja \"Madagascar\" aga tegelikult on kõik väga head. Aga muidu kas keegi sellisest asjast midagi teab? Link
                Põhimõtteliselt peaks olema Tokyos antud UYI tuuri kontserti mõlemad osad ühe hinnaga aga kas heli kvaliteeti on parandatud või midagi juurde lisatud vms? odav on küll raisk
                The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
                If you're good at something, never do it for free - See above.
                I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Algselt postitas Ch1ller666

Algselt postitas Evu

Uutest lugudest/demodest meeldivad mulle enim \"Better\" ja \"Madagascar\" aga tegelikult on kõik väga head. Aga muidu kas keegi sellisest asjast midagi teab? Link
                  Põhimõtteliselt peaks olema Tokyos antud UYI tuuri kontserti mõlemad osad ühe hinnaga aga kas heli kvaliteeti on parandatud või midagi juurde lisatud vms? odav on küll raisk
                  Väga hää asi on too DVD. Ostsin miskit eelmine sügis tolle Rootsi laeva pealt. 2 DVD peal jah, kvaliteet mitte just ülisuper kuid normaalne.

Kommentaar

Algselt postitas Evu

Algselt postitas Ch1ller666

Algselt postitas Evu

Väga hää asi on too DVD. Ostsin miskit eelmine sügis tolle Rootsi laeva pealt. 2 DVD peal jah, kvaliteet mitte just ülisuper kuid normaalne.
                    No ma tänan nõu eest. Ma oleks arvatavasti vist niikuinii ostnud aga nüüd nagu ikka kindlam tunne
                    The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
                    If you're good at something, never do it for free - See above.
                    I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

No nii, no nii, no nii, nyyd siis lopuks oma silmaga Guns\'n ära nähtud ja ma pean ausalt ytlema, et see oli kindlasti parim kontsert, mida ma näinud olen! Axl on tagasi ja hääl on täpselt sama mis vanasti! Hetkel rohkem kommenteerida ei viitsi, kunagi hiljem siis kui kodumaale jouan.
                      “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

Algselt postitas Pealik

No nii, no nii, no nii, nyyd siis lopuks oma silmaga Guns\'n ära nähtud ja ma pean ausalt ytlema, et see oli kindlasti parim kontsert, mida ma näinud olen! Axl on tagasi ja hääl on täpselt sama mis vanasti! Hetkel rohkem kommenteerida ei viitsi, kunagi hiljem siis kui kodumaale jouan.
                        Kui sa arvad, et ma kuskiltki otsast sinu vaateid ei jaga, siis sa eksid.

See asi oli MEGA!!!
                        Axl oli ülikõva ja ma jagan juba arvamust, et ta on eluvormis ja olen kindel, et siit tuleb veel pikk aastatepikkune möll, mis läheb lahti Chinese Democracy ilmumisega aasta lõpu poole. The Blues ja Better ja I.R.S - juba praegu kaifin neid lugusi täiega.

Kommentaar

No nii, nüüd kui olen veidi \"jahtunud\" 6. juuli elamusest, võib toksida paar rida ka ekraanile.

Nagu juba ajapikku traditsiooniks on moodustunud, Axl & Co andsid publikul oodata ennast päris tublisti. Nii kella 22.50 paiku saal muutus pimedaks, viimased õllejanused kiirustasid baaride ja restoranide merest areenile...kõlasid Welcome To The Jungle esimesed riffid ja veidi väsinul, kuid piisavalt rokihimulisel publikul hakkas veri keema. Kolm esimest lugu (WTTJ/It`s So Easy/Mr Brownstone) meenutasid kohe, kui kõva adrenaliinipomm \"Appetite for Destruction\" on. Nüüd juba klassikuks moodustunud kauamängiv, mis omal ajal ajud põllule rokkis, oligi tugisambaks kontserdil, kokku mängiti plaadilt 8 lugu.

Läbi aegade üks brilliantseaid covereid, Knockin` On Heaven`s Door, oli lihvitud \"Use Your Illusion II-st\" veelgi paremaks. Ligi 10-minutise jammimise lõppedes lõualuud jäid lahti päris pikaks ajaks, enne kui sain suust: \"wow!\" - õhtu ülekaalukalt parim esitus IMHO.

Meeldiv oli see detail, et GNR pole enda juuri unustanud. Axli järel kõige pikaajalisema liikme Dizzy klaverisoolos kõlas Hanoi Rocki legendaarne südemetemurdja \"Don`t You Ever Leave Me\", mis publiku ühislaulu harjutama pani. Soolosid oligi õhtu jooksul keskmisest tunduvalt rohkem. Neist meeldejäävaim oli kolmest kitarristist endast kõige sümpaatseima mulje jätnud Robin Fincki (ex-Nine Inch Nails) Finlandia -soolo, mis on paljude soomlaste jaoks \"see ainuke ja õige\" rahvushümn.

Uued lood, mida sel korral oli kokku 4, kõlasid kõik ebaGNRlikult, kuid kuuldu põhjal head tööd stuudios on tehtud sellegi poolest....\"Chinese Democrazy`t\" oodates

Üks asi, mis terviklikku rikkus, oli Axli vahetpidamatu saagimine lava ja lähedusse püstitatud telgi vahet (kus ta väidetavalt lisahapnikku hingamas käis), jättes kitarristid mängima soolosid, mida lõpupoole ei jõudnudki enam kokku lugeda, sedavõrd mitmeid neid oli.

Kuid, lõpus kuuldud Nightrain ja Hartwall Areena katuse Helsingi pimenevasse taevasse tõstnud Paradise City jätsid üldkokkuvõttes vägagi hea maitse suhu....

Kommentaar

Maailma parim bänd ei saa öelda, sest parimat pole. Igaühel on ju oma maitse. Minu maitse see eriti pole, vist.

Kommentaar

Algselt postitas Staatoil

Maailma parim bänd ei saa öelda, sest parimat pole. Igaühel on ju oma maitse. Minu maitse see eriti pole, vist.
                              Kui me räägime rockist ja räägime parimast liveesinejast, siis lööme hääled kokku ja ma ei usu, et saab kahelda - GunsnRoses on esimene!!!
                              Sama juhtub, kui otsida läbi aega parimat frontmani ehk bändi liidrit - Oslos sain tunda esmakordselt, mis tähendab Axl Rose performance ja see oli midagi, kus 100% ei ole liialdus.
                              Bänd läheb tuuril päev-päevalt paremaks ja mul oli au näha neid 2 päeva hiljem kui Blue Rockil ja lisaks sellele julgesid nad esitada Oslo teisel kontserdil enneolematult palju uusi lugusi ehk viis. Ja mina kes olin enne neid uusi lugudsi natuke kuulanud ütlen, et see asi ei lõppe nende livedega. Uus plaat tuleb väga paljutõotav ja mina olen isiklikuks lemmikuks valinud biisi I.R.S. , kuid tegelikult meeldivad kõik ettemängitud ja seniavaldatud lood.
                              Ma ei tea kas soome teisel päeval tuli ka kontserdie Izzy Stradlin, kuid vähemalt Oslos keeras selle mehe lavale ilmumine veel ühe vindi juurde ja nagu tellituna lugu Think About You, mis väga hästi väljendas Axli suhtumist vanasse sõpra.
                              Pole varem kuulnud sellist juhtumit kuidas maniakaalne depressioon keeratakse käsikäes perfektsionismisooviga nii võimsaks elamuseks ja vaevalt seda kunagi tulemas ongi - Axl Rose ja GunsnRooses - see on midagi ainukordset ja asi, mida mina juba enda jaoks maha kandsin aastaid tagasi. Ometigi - Suur Mees ülal näitas, et ta on olemas ja ei lase millelgi nii võimsal niisama hääbuda!
                              Olen üsna kindel, et ka 2007 aasta sees näen jälle GNRi livet ja võib öelda, et elan selle nimel

Kommentaar

GNR pole parim bänd, küll on ta aga niihea et austan seda. Kahju et kõik vanad tegijad laiali läksid.

Kommentaar

Working...
                                X