Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
kui te homme hommikupoole veel mängida viitsite, olen kohal. aga ei miko, asi polnud üldsegi sinus, asi oli pigem selles et täna on tööpäev ning toimuvad trennid
ega mina ei rääkinudki, et asi minus on. even tõstatas selle teema
kui te homme hommikupoole veel mängida viitsite, olen kohal. aga ei miko, asi polnud üldsegi sinus, asi oli pigem selles et täna on tööpäev ning toimuvad trennid
ega mina ei rääkinudki, et asi minus on. even tõstatas selle teema
Aga tegelt jah. Õhtul kõigil töö. Trennid. Hommikul aga magavad.
forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
KÕIK KES SAAKSID HOMME ÜTLEME KELLA 14.00 OLLA ARTE GÜMNAASIUMI STAADIONIL JA MÄNGIDA JALGPALLI POSTITAGE SIIA TEEMASE.
PS: ärge tulge tõesti rattaga sinna kuna ˛a˛il oli täna ebameeldiv (vist) vahejuhtum.
mis see paksu onuke täna siis tegi?
3000
Täna ei olnud see paks onuke. Aga oli selline vend kes tuli ˛a˛i juurde ja pani kõigepealt päikesprillid ette. Siis võttis ratta ja viis sinna rattahoidijasse aga ta viskas selle ratta sinna. Edasi oli mingi kamm ja käidi isegi koolimajas sees. Las ta räägib ise siis on põnevam.
forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar