Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vastus teemale \'Kuidas Soccernetlased koos vutti\'
Algselt postitas kaala
Algselt postitas realmadridfan
Hui ma tulen homme. Mis kell sa, kaala, siis jõudsid?
mingi natuke enne nelja? mingisugused seal toksisid, olite teie või?
Tramaivõi. Tuled Saaremaalt üksi Hiiu staadionit otsima, ja siis nii palju julgust ei ole, et küsida? Ju need meie olime jah, kui me kella viieni mängisime. Bastards.
no ma kutsun ka teid saaremaale kuhugi pärapõrgusse. ega kõik ei tea ksu see hiiu stata asub . homme võiks uuesti poole kolmest teha ja laupäeval siis kah. pärast krue mängu. mingi viiest?
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Algselt postitas kaala
no ma kutsun ka teid saaremaale kuhugi pärapõrgusse. ega kõik ei tea ksu see hiiu stata asub . homme võiks uuesti poole kolmest teha ja laupäeval siis kah. pärast krue mängu. mingi viiest?
Sa vist ei saanud aru, mida ma mõtlesin...Ma mõtlesin seda, et nii palju oli küll julgust, et staadion üles otsida, mis minu arvates oli väga tubli tegu. Seda enam ei saagi ma aru, miks ei võinud sa siis küsima tulla? Või eeldasid, et me ka äkki ei leidnud kohta üles või lihtsalt ei viitsind oma perseid kohale vedada? Kui me ütleme, et me tuleme, siis me ka mõtleme seda.
Aga noh, las ta jääda. Oled nüüd targem vähemalt. Ja ega ainult sinu kohalolek meid päästnud ka poleks.
Kommentaar