Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Elusitt päev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Väga koletu päev täna.

Kommentaar

Puhas pask, näkku sittumine.... sitad päevad tulevad nagu ojast

Kommentaar

Mul oli kah ikka VÄGA sitt päev. Aga hakkan tasapisi harjuma juba

Kommentaar

same shit, different day

Kommentaar

Kuradi rõve on ärgata 39-kraadise palavikuga, kannatada pideva kurguvalu käes, vahetpidamata köhida ning tunnis liiter vedelikku ninast välja valada.
            "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Ma VIHKAN elu. Tõstsin just toas mööbli ümbes ja ühte lauda oli päris raske seinte ja torude ja teise laua vahelt kätte saada JA NÜÜD on mul vaja see laud tagasi tõsta, sest uut moodi ei sobi eriti. ooo saatan... vii mind siit ilmast....

Kommentaar

Haha, käisin opil, prääga lendan IBUProfeniga ringi.
                slimm.ee

Kommentaar

kohustused, tähtajad, vabandused, seletamised kallame kõik kõrist alla, juhhei.

idioot.

Kommentaar

Algselt postitas Peppone Vaata postitust
                    kohustused, tähtajad, vabandused, seletamised kallame kõik kõrist alla, juhhei.

idioot.
                    aitäh, see on kõige parem asi mida ma täna lugenud olen

Kommentaar

vittu küll.

Ajasin ennast kell 7 üles et kooli minna. Mingi kuradi pede arvutipraks oli linuxi klassis.

1) Linuxi klass on pede sest seal ei tööta midagi. Pidevalt saab meie ülikooli ketas täis sest seal lihtsalt tekkivad lambist mingi errot failid mis tõmbavad mälu täis ja siis ei saa oma tööd salvestada. praxi juhendaja ka ei oska midagi teha ja saadab mingi adminni (või mis iganes selle muti ametinimetus on) juurde abi saama. Umbkeelne memm ei jaga ajast sittagi ja võtab mingi paberi välja kus on hunnik terminali käske mida sisse toksida käsib ja mis sittagi ei aita...Ja nii on absoliitselt pärast iga linuxi klassi külastust. No anna abi...

2) Teine asi on programm mida praxis kasutame. MAPLE...mingi käsuaken on seal kuhu süntaks trükkida...

- copy paste ei tööta seal normaalselt
                      - tahad kahe rea vahele uut teha et midagi lisada, ei saa normaalselt vaid pead sellist nussi nägemal..

- pluss siis veel igast muud paska mis on konkreedselt seotud sütaksi sisse trükkimisega. Enamus aega ja energiat läheb trükkimisele mitte probleemi lahendamisele...

Sis on migi imelikud veateated ja pool tundi hoia oma käppa püsti, et juhendaja suvatseks aidata...terve klass on hädas ja tal polegi aega tegeleda kõigiga...

No tra jopp tvoi matt ma ütlen. Lihtsalt tigetaks teeb. Loodan et hakkab parem kui ära postitan selle.

Putsi veelkord siis!

Kommentaar

Sa ei ela ju ometigi Eestis?!
                        Maal mida (väidetavalt) imetletakse kõrge IT arengu taseme poolest

Kommentaar

Eesti + Matemaatika - INFORMAATIKA teaduskonnas veel. Ahvid ei suuda selgeks teha miks seal lambist mingid failid tekkivad ja ketta umbe ajavad..ja ikka saadavad meid sinna sitaauku

Kommentaar

Elusitt öö.
                            Keegi oli vist terve kanalisatsiooni umbe pasandanud (wasnt me!) ja toruabi diiselmersu oma voolikute ja pumpadega maja ees laulis mulle mitte väga vaikset unelaulukest uue päeva hakust kella 5ni hommikul.
                            We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Ha! Fitti teab nüüd, mida olen tundnud siis, kui Tallinna Kommunaalamet lapib ööläbi maja ees teeauke...Suruõhuhaamer forever!
                              Ratta Jürkale saadetud kirja peale vähemalt sain vabandava vastuse tekitatud ebamugavuste pärast. Ets aga ei reageeri.

Kommentaar

Kui ei meeldi, koli maale!
                                Supplies!

Kommentaar

Working...
                                X