Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Algselt postitas Drogba
kezman ei syytnud ike v2ravat lyya kahju et drogba vigastatud un mudu oleks CSKA moscow veel rohkem v2ravaid lasknud kle kas keegi teab kus chelsea v2rvaid saab vaatata
Algselt postitas Drogba
kezman ei syytnud ike v2ravat lyya kahju et drogba vigastatud un mudu oleks CSKA moscow veel rohkem v2ravaid lasknud kle kas keegi teab kus chelsea v2rvaid saab vaatata
Kuule päris kindel ikka, päris head otsingu tööd oled teind.
Algselt postitas Drogba
5 punkti lapsepõlves lemmikklubi valikul segadusse sattunud isiku(te)le
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Vabalt valdan Eesti, Inglise ja Saksa keelt. Aru saan hollandi ja rootsi keelest (nii ja naa...rootsi keelt olen natuke õppind kah, hollandi keel ainlt saksa keele baasilt)
Õpin Prantsuse, Vene ja Jaapani keelt.
Nii et tulevikus on mul keeltega päris hää seis ma loodan...
Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar