Avaldage arvamust. Loodan, et seda teemat ei ole veel, muidu läheb mu raske töö luhta.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kes kaotas pedelipu!?
Collapse
X
-
Vastus teemale \'Kes kaotas pedelipu!?\'
Tekib ka küsimus, kes kaotas selli särgi?
Kas a) Sell kaotas ära pedelipu ja konn kättemaksuks uputas selli särgi
või b) konn kaotas ära selli särgi ja sell kättemaksuks uputas pedelipu
või c) sell kaotas ära oma särgi ja et ta poleks ainus kaotuse läbielanu, uputas ka pedelipu
või d) konn kaotas ise pedelipu, samal ajal kui asjaoludest sõltumata sell kaotas ise oma särgi
või e) selli särk uputas pedelipu ja läks seejärel ise vabatahtlikult üle parda, saanud aru oma teo kohutavusest?
ja f) kas täna on poolik tööpäev või mitte?We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
-
Fitti küsimuse vastus on selgelt C. Palun ka ülejäänud asjaosalistel siinkohal arvamust avaldada kuna ma ei olnud tollel hetkel vast kõige adekvaatsem.
Samas võiks alustada korjandust uue pedelipu ostmiseks. Kohila jõed ootavad meid!
Ja otse loomulikult on täna poolik tööpäev.League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
Kommentaar
-
ja et teil tekitatud kahju suurus silme eest ei kaoks siis taasesitan siin ühe pildikese. jyriööl palun mitte vaadata.
tänaseks on kadunud nii lipp, kui ka see ilus steriilne nurgake mu kodust. hea vähemalt, et mälestustest see hetk niipea ei kao.«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
fakk, sel üritusel polnud nii palju inimesigi kui siin hääletanuid! Selge sabotaa˛. Ja rKonn on minuvastast alusetut laimukampaaniat teinud juba poolteist kuud. Ma pole süüdi!
Ja oku, sa lubasid palju rohkem variante hääletusse panna. Nimetad veel ennast sõbraks.
PS. Mul on täna vaba päev, vohh.Supplies!
Kommentaar
-
Meeldiv on näha, et siiski on ka neid, kes usuvad selli ausatesse sinistesse silmadesse ja on \'kellegi teise\' poolt hääletanud.
Arvestades selli süüdlaslikku pilku sündmuskohal ja fakti, et ta teisel päeval teisel poolajal end metsas varjas, tundub mulle, et mitte kõik asjaolud pole veel päevavalgele tulnud ja uurimine jätkub.
Üldiselt ma võin täna riigiametnikku ka teeselda kui vaja on. vist.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell
fakk, sel üritusel polnud nii palju inimesigi kui siin hääletanuid! Selge sabotaa˛. Ja rKonn on minuvastast alusetut laimukampaaniat teinud juba poolteist kuud. Ma pole süüdi!
Ja oku, sa lubasid palju rohkem variante hääletusse panna. Nimetad veel ennast sõbraks.
PS. Mul on täna vaba päev, vohh.
täpselt nagu eesti jõllid seda juba aastasadu teinud on. teevad aga tüdrukule lapse taha ja pärast ei tunnista omaks.«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
Kommentaar
-
Algselt postitas rohelineKonn
sell esindab seda klassikalist eesti mehe stereotüüpi, kes on küll kõva mees tegusid tegema, aga vastutust võtta ei taha.
täpselt nagu eesti jõllid seda juba aastasadu teinud on. teevad aga tüdrukule lapse taha ja pärast ei tunnista omaks.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin
Kas sa tahad väita, et sell on sinu laste isa?
«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar