Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kes kaotas pedelipu!?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Kes kaotas pedelipu!?\'

Samal päeval, kui Sell (väidetavalt) pedelipu ära kaotas tõmmati see masti Võrtsjärve ääres toimunud üritusel.

Kommentaar

saamatu..

vihje: www

Kommentaar

täna on õnneks poolik tööpäev
        Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Algselt postitas vandersell

Konn tahab mu renomee täiesti maa alla trampida.
          Aga tõe huvides võiksid sa ju kirjeldada seda kaotamise protsessi.

OK, lähen nüüd aadrit laskma, pärast loen mis te siin kõik kokku kkeerasite.
          adekvaatse kõrvaltvaatajana tahaksin sellesse traagilisse sündmusesse pisut selgus tuua.
          nimelt algas kõik sellest, kui rünno/eston paatkond konn/oku paatkonna ümber keeras. veepinnale jäi hulpima odava brändi pudel mille vanderselli paatkond päästis. selle soorituse tõttu tärkas konnal usaldus selli vastu, ning ta jättis lipu tolle valve alla, et oma paat segamatult pinnale upitada. loomulikult sai see üleandmine vormistatud notariaalselt ja kolmes eksemplaris.
          pärast siis sõideti heatujuliselt edasi, kuni ühel hektel avastiati, et pedelipp ja ljungbergi särk on selli paadist kadunud ning asendunud vee, vetikate ja jõemudaga. edasi järgnes vastastikune süüdistamine ja veel odavama brändi ostmine kohila napsuurkast.

ja nüüd hääletama..
          Jack of all trades, Master of nuns

Kommentaar

Mina mäletan seda kuidas sell oli palja ülakehaga tagurpidi kanuu otsas nagu hobuse seljas, vehkis pedelipuga pea kohal ja karjus: \"Jehhhuuuuuuuu!!!!\".

Enne kui käänak vaatepildi varjas, nägin ma veel kuidas tagurpidi kanuu otsustas ennast külili keerata ...
            League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

olen endiselt veendunud, et traagilised sündmused leidsid aset Kehra, mitte Kohila kandis.
              We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Kui härrased süüdistajad viitavad sellele, et pedelipp kadus koos Ljungbergi särgiga kanuu ümberminemise tagajärjel, siis rõõmustava asjaoluna tuleks märkida, et teisel selles kanuus istunud isikul jagus piisavalt mõistust, et see koht meelde jätta. Ning samuti sai vanderselliga siis juba kokku lepitud, et tuleval aastal toome särgi sealt samast välja.

Lipu kadumisest ega üleüldse selle olemasolust meie paatkonnas ei olnud mul siis veel kahjuks aimugi, muidu ehk oleks ise ka sellile tuukri mängimisel abiks olnud.

Kommentaar

Mina kui teada-tuntud ja džunglis vägagi hinnatud inim- ja ka puuviljahingede insener võin kindla veendumusega väita, et sm. vanderselli seotus antud süüdistusega on täiesti meelevaldne ja alusetu. Lugege tema postitusi siin teemas. Milline siirus! Millised emotsioonid! Samas kui muu seltskond hiilgab sarkastilis-iroonilises varjundis pillutud laest võetud olukirjeldustega.

Eriti tõuseb ülaltooduga esile keegi lõhestunud isiksus, kes armastab varjuda terroriBanaani haletsusväärse nime taha. Talle teadmiseks, et terrorism on Banaanivabariigis täielikult taunitav ja mina isiklikult keeldun aktsepteerimast laimukampaaniaid ilmsüüta vanderselli vastu. Kutsun üles ka teisi, kes millegipärast võltsBanaani jutust ennast mõjutada on lasknud, pöörduma tagasi kaine mõistuse juurde ja toetama vanderselli temale igati raskel hetkel.

Tänan tähelepanu eest.
                  sigpic

Kommentaar

Hääletustulemusi vaadates tuleb meelde JMKE lauluke \"Enamuse tahe\"

Mõned mehed on ikka vankriratta vahel
                    Kui see vanker on rahva enamuse tahe
                    Mõned mehed lausa laiaks litsutakse vahel
                    Litsumine alati on suure massi pahe
                    Ja enamuse tahe

Sell, ära veel murdu!!

Kommentaar

Algselt postitas oku

Mina mäletan seda kuidas sell oli palja ülakehaga tagurpidi kanuu otsas nagu hobuse seljas, vehkis pedelipuga pea kohal ja karjus: \"Jehhhuuuuuuuu!!!!\".

Enne kui käänak vaatepildi varjas, nägin ma veel kuidas tagurpidi kanuu otsustas ennast külili keerata ...
                      Just, nii see oli. Nüüd tuleb vist suur ülestunnistus teha. Olen teid kõiki kaua eksiteele viinud. Parem puhtsüdamlikult ja avalikult teatada- ma ei kaotanud Konna pedelippu vaid panin selle pihta! Juuresolev pilt on sellele kinnituseks.

Vabandan siiralt kõigi nende ees kes minusse uskusid...
                      Supplies!

Kommentaar

Röövel!

Kuna sell selle lipu lihtsalt endale võttis, kaotas pedelipu konn.

Kommentaar

Algselt postitas vandersell
                          Parem puhtsüdamlikult ja avalikult teatada- ma ei kaotanud Konna pedelippu vaid panin selle pihta! Juuresolev pilt on sellele kinnituseks.

Vabandan siiralt kõigi nende ees kes minusse uskusid...
                          maine on küll hävitatud, kuid see-eest võidad sa aastalõpu auhindade jagamisel esikoha kategoorias \"Kõige pedemalt 25 krooni kulutanud foorumlane\". palju õnne!

Kommentaar

isand sell kulutas siiski kõigest 10 krooni

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha

isand sell kulutas siiski kõigest 10 krooni
                              sell on üks autu tüüp ja lisaks veel ka rõve kooner

Kommentaar

Vähemalt mingigi auhind. Järelikult tasus asi end ära.
                                Supplies!

Kommentaar

Working...
                                X