Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Narkootikumid?!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
    Paraku ongi asi just niimoodi. Enamus süstlavendi on just alustanud reedeõhtusest kanepisuitsust.
    Kui iseloomu pole ning mõistus samuti puudub, jõuad sa oma süstaldeni nii või naa..
    väita, et kanep on narkomaania peasüüdlane, on täielik ignorantsus.
    Where were you in '62?

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
      Paraku ongi asi just niimoodi. Enamus süstlavendi on just alustanud reedeõhtusest kanepisuitsust.
      Enamus põhjakäinud alkohoolikuid on alustanud õlle joomisest. Keelame õlle ära, raisk.

Minu meelest on point ikkagi selles, et narkootikumid on rämedalt lihtsalt kättesaadavad ja iga noor, kes tahab kanepit proovida ka teeb seda. Mingil 15-aastasel tüübil on lihtsam hankida kooli ümber luusivalt diilerilt või tuttava tuttavalt gramm rohelist, kui hankida poest pudeli õlut. Ma miskipärast arvan, et igal 18-25 aastasel inimesel on mõni sõber, klassivend, kursavend või misiganes tuttav, kes teab kedagi, kes teab kedagi, kelle käest narkootikume hankida.

Ja see "teed kanepit, lõpetad süstla otsas" jutt on lauspask. Need Narva ja Tallinna süstlatiblad alustavad pigem liiminuusutamise kui kanepitarbimisega.

Kommentaar

Algselt postitas dimaggio Vaata postitust
        Kui iseloomu pole ning mõistus samuti puudub, jõuad sa oma süstaldeni nii või naa..
        väita, et kanep on narkomaania peasüüdlane, on täielik ignorantsus.
        Vot sellega võib täitsa nõus olla.
        Which ship has never docked at Liverpool?
        The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Eks kõige suurem viga on praeguses olukorras, see et nii pedagoogidel, kui ka lapsevanematel, kes pärit nö eelmisest generatsioonist puudub selliste ainetega igasugune kokkupuude ja teadmised, sest hea nõuka ajal ju narkotikume ja muud sellist ei olnud olemaski.. seega suudavad nad teaditus töö ja selgituste asemel öelda vaid: narkootikumid on pahad! aga iga lollgi saab aru, et nad pole pahad, kui nende tarbimisest tekib hetkeline heaolutunne. ehk siis seda kuidas nad "pahad" ja kui laastavad nad tervisele või kasvõi inimese sotsiaalsele võimekusele on,ei hakka keegi seletama. narkootikumid on pahad ja kõik. ja see kes siis kord pahale teele astunud on siis see tõugatakse kergekäeliselt eemale. ta kasutas paha ainet ja on paha inimene, aru andmata, et enamikel juhtudel suudetaks inimene siiski normaalse elu juurde tagasi aidata, enne kui hilja on.

Kommentaar

´Kino ja teater
            Vaatan, et olen siin aktiivne kaasarääkija olnud 4 aastat tagasi. Pull värk!

Kommentaar

Algselt postitas Aadu&co
              Aga mis põhjustel sellist jama aeti?
              Olen isegi näinud üht 30`te dok filmi sellest. Täiesti ebaloogiline. Miks keelati ära taim millest saab nii palju asju toota ja mis ei kurna maad nagu nii mõnedki muud taime kultuurid?
              Konkurente ju ei sallita
              Where were you in '62?

Kommentaar

mul on üks sõber, kes nii umbes 15 aastat tagasi suitsetas kanepiõit igal õhtul. peale kuuajalist tarbimist oli poisi suurim päevaprobleem kojutulemine- koju jõudes nägi ta pidevalt suuri ämblikke ja krokodille voodi all ja kapis.
                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Kuritarvitamine on juba teine asi..olgu see siis ganja, alks või suhkrutooted
                  Where were you in '62?

Kommentaar

Algselt postitas dimaggio Vaata postitust
                    Asjade kuritarvitamine on juba teine asi..olgu see siis ganja, alks või suhkrutooted
                    ausalt öeldes ei tea ühtegi nn. perioodilist manustajat, kes poleks jõudnud kuritarvitamiseni. ja saada igapäevaseks manustajaks..oi kui kerge see tegelt on. tõesti oleneb kõik kui tugev ise oled. kahjuks on nõrku ikka väga palju. mis on lahendus? välja töötada mingi meditsiiniline kontroll, mis ütleks kas oled piisavalt tugev et tarbida?
                    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Seems like a idea.

Kommentaar

Narkootikumide seadustamine ähvardab eesti rahva hävitada

Kommentaar

Selle kirjutise valguses olen ma selgelt legaliseerimise kui sellise vastu. Samuti soovitaks kohaliku DEA tegevuse tõhustumist. Lubada võiks narko tarvitamise suguvõimetutele meestele ja naistele, kellest pole oodata eesti iibe tõstmist kas lihtsalt kergete kõrvalkallete või hullemate väärarengutega järglaste näol.
                          Kuna ka alkohol ja suits mõjuvad samamoodi, siis ideaalis võiks ka need keelata. Aga no see ei oleks ei majanduslikult ega ka inimeste stressitaluvuse koha pealt reaalne variant. Siisk on näha, et ka seal suunal ju tegelt töö käib- pean silmas suitsuvaba avalikku ruumi, mis on hea algus. Kuidas alkoholi tarbimist piirata mõõdukatesse kogustesse seda ma ei oska pakkuda, aga see pole ka momendi teema.

Kommentaar

"Ma kiidan heaks inimeste (Sootak ja Vahur) oskust konstrueerida fantastiliselt huvitav teaduslik vaatepunkt, mis on nende õigus, nagu oli soome teadlasel akadeemiline õigus öelda, et okupatsioon oli parim asi, mis eestlasele juhtuda võis."

LOL. Nagu keegi eelpool mainis, segast ei ole ikka mõtet panna.
                            "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Väike videolõik Portugalist, kus narkootikumid on dekriminaliseeritud 8 aastat ja üllataval kombel polegi kogu elanikkond maha surnud.

Kommentaar

http://www.delfi.ee/news/paevauudise...hp?id=24539401 Karol kallas ja Virge naeris ja selline asi tuli välja.
                                Aga peax sobima teemasse.

Kommentaar

Working...
                                X