Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vastus teemale \'Kõht tühi? Mida sööks?Kus sööks?\'
Vot täpselt
Samas, Jaani kiriku juures, bussipeatuse kõrval on eriti spets rotikapleiss. Kord sai sealt burgeri 4 pihviga kätte. Müüja pööritas silmi, aga kõhu täitis nagu motherfu*ker
Algselt postitas Markko
Vot täpselt
aga kõhu täitis nagu motherfu*ker
Ma ei teadnudki,et selline asi ka kõhtu täidab.
aga balti jaama pirukad ja tšeburekid on võimsad jah,lihapirukad ka.kui ikka lihapirukas,siis on liha ikka mehiselt,mitte tilga jagu.Ju vist on neil liha odavalt käes(mingi kassi ja koera liha ehk).
Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Algselt postitas Jyrka
Ma olen vist kõrgemast klassist, aga pole kunagi seal söönud. Vanasti oli hea rotikas Tammsaare pargi ja Viru hotelli vahel.
Vanasti polnud sind veel olemaski.
Lemmiksöögikohtadest - öösiti kas Pirita tee Peetri Pizza või Tommy Grill. Pirita teele taksoga minnes tasub pizza ette tellida kuna vastasel korral võib juhtuda et pärast ükski takso sinna enam tulla ei taha ja peab üle tunni helistama ja ootama et vähemalt Tulikagi ette sõidaks.
Kui raha on öö jooksul otsa saanud aga on suur vajadus öösel kesklinnas hamburgerit süüa siis pigem juba Söögiplatsi ja Hollywoodi vahele jääv hamburgeriputka.
Lõunaks igasugu kebabid mida on viimasel ajal palju juurde tekkinud - minu üks lemmikkohtadest oma läheduse tõttu on Eks kaubamaja vastas (kuigi viimasel ajal on seal kokapoisi lahkumise tõttu tase langenud).
Kui kunagi raha palju üle jääb siis tasub minna Controventosse. Või kui soov saada päris itaaliapärast pastat siis tasub samuti sammud sinna seada.
Kommentaar