Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Me Estoniga arutasime ükspäev ja jõudsime järeldusele - Jyrka on poisinolk kes saab isa käest kodus koguaeg peksa ja käib nüüd oma komplekse siin välja elamas.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Me Estoniga arutasime ükspäev ja jõudsime järeldusele - Jyrka on poisinolk kes saab isa käest kodus koguaeg peksa ja käib nüüd oma komplekse siin välja elamas.
Üldiselt ei ole see, kui vana ma olen ja kas ma peksa saan ja kas mul komplekse on arutluse asi. Näiteks ma ei ela oma isagi, aga aitäh, et sa mulle teda meelde tuletasid, munn. Ja komplekse pole mul ühtegi. Vastupidi hoopis - mul on palju mitte-komplekse.
Kuule ma siin arutasin oma emaga ykspäev et Rein on meil maru ylekäte läinud pepupoiss!
R.I.P Steffi
7.05.05
Parem karta kui Kahetseda, Aga kui Kardad siis KAHETSED
Kommentaar