Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kinos käimas Film \"Goal\"

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Kinos käimas Film

Nagu meil kõigil, on ka noorel mehhiklasel Santiagol (Kuno Becker) suur unistus. Aga erinevalt enamusest, avaneb temal haruldane võimalus see ellu viia. Seda juhul, kui ta suudab heita kõrvale oma hirmud, rännata kodust tuhandete kilomteerite kaugusele ja astuda vastu maailma parimatele. Mudased harjutusväljakud, külmad tuuled ja konkurentide poolt kasutatavad räpased nipid, rääkimata keerulistest suhetest, vigastustest ja ohtratest kiusatustest, on vaid mõned takistustest, mis tuleb Santiagol ületada selleks, et lüüa läbi tippjalgpalli halastamatus maailmas.

\"Värav!\" on haarav draama pealtnäha võimatu eesmärgi poole püüdlemisest. Peaosas Kuno Becker (\"Imagining Argentina\"), kellele lisaks pääsevad filmis platsile sellised oma ala suurkujud nagu David Beckham, Zinedine Zidane, Raul jt. Lisaks neile teevad kaasa Alessandro Nivola (\"Face/Off\"), Stephen Dillane (\"Kuningas Artur\"), Anna Friel (\"Timeline\"), Marcel Iures (\"Layer Cake\") ja Sean Pertwee (\"Equilibrium\"). Lavastas Danny Cannon (\"CSI: kriminalistid\").

Kommentaar

sellist paska lugedes ma küll seda filmi näha ei taha
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

See Kuno Becker on nagu sitaks Laurent Roberti nägu ju.

Kommentaar

Mu meelest küll rohkem JJ nägu...

Filmi südantsoojendavamaid momente oli muidugi Alan Sheareri etteaste - You\' done with that machine, son?
          “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
          The Special One

Kommentaar

Hea mulje jättis film
            Eriti seekoht kus NUFC mängijad olid jõusaalis

Kommentaar

Normaalne film oli. Kuulsin kuskilt et sellele pidi 2 järge tehtama üks kus ta Madriidi transfeeritakse ja teine kus ta mängib World Cup\'il. On see tõsi? Muidu see mees oli ikka munn kes tal selle piibu katki astus ja üldse teda kiusas
              The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
              If you're good at something, never do it for free - See above.
              I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Käidud ka seda sõpradega vaatamas, megalahe film, kui meie seda Plazas vaatasime istus meist rida eespool meie oma vutistaar Aleksander Dmijtriev!!!!

Kommentaar

Ja mina olin su üks sõpradest :P
                  Tra kudas koomi sai isegi Dmijtriev naeris meie üle

Kommentaar

Millal see järg peaks tulema?

Kommentaar

Working...
                    X