Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mis ajab oksele või tekitab rõveduskõdi?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Mis ajab oksele või tekitab rõveduskõdi?\'

Estoni ego!
    R.I.P Steffi
    7.05.05

Parem karta kui Kahetseda, Aga kui Kardad siis KAHETSED

Kommentaar

Vastus teemale \'Mis ajab oksele või teki

Ma olen enam kui kindel, et teema algatajal peaks olema õigus teemast pask välja rookida. Kahju et ei ole, saaks roojast lahti. Nüüd võib selle teema aga tobedate tontide tõttu surnuks kuulutada.
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas marcello

Devil,mis krdi moodi sul sinna korstna otsa õnnestus ronida?
        Kolm korda olen sinna sattunud, ükskord kooliga ja kaks korda tööaega sisustades. Ei, ma ei tööta Iru Elektrijaamas aga Eesti Energiaga olen seotud kyll. A seal on vahva , võibolla tiba palju lämmastikoksiide, aga elab yle :P. Ahjaa korstna sees on lift .

Karvad naistel ebavajalikes kohtades tekitavad minulgi rõveduskõdi.

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Ma olen enam kui kindel, et teema algatajal peaks olema õigus teemast pask välja rookida. Kahju et ei ole, saaks roojast lahti. Nüüd võib selle teema aga tobedate tontide tõttu surnuks kuulutada.
          sorry

Kommentaar

Kui keegi väga pikkade küünetega tõmbab üle kooli tahvli.
            forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Operatsioon. Siseorganite kallal askeldamise nägemine paneb momentaalselt sees keerama.
              Kõrgust ja iseenda voolavat verd ka eriti ei armasta.
              Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Vastus teemale \'Mis ajab oksele või teki

Üritame siis teemat jälle õigetele radadele juhtida.

Rääkidest verest, siis väga hull on tunnid pärast ninaoppi, kui vesi voolab lihtsalt liitrite kaupa suhu ja sa pead seda voodis lamades välja sülitama. Tegelikult kestab see voolamine muidugi enam kui üaar tundi, pigem nii kuus kuni kümme, hiljem muidugi vähem. Magama ka ei saa jääda, sest siis neelad alla ja hakkab hullult paha.
                Muidugi täiesti tase on ka see, kui järgmisel hommikul ninast sidemed välja tõmmatakse. Versi puskub mõnusalt kaasa, sest hangunud haavad avanevad taas.

Elu sees ei ole ma enam sellise opiga nõus, isegi kui ma ei suudaks enam nina kaudu hingata. Liiga räme.

Head ööd.

Kommentaar

Konkretiseerin veidi ka oma suhtumist kõigesse anomaalsesse, mis toimub siseorganites.

Iial enam ei soovi ma veeta päevi järjest haiglas järgmise graafiku alusel: 1 tund oksendamist ja kõhukrampe, 1,5 tundi und, millele lisandub teadmatus, hirmuhigi, igavus, sondid erinevatesse avaustesse...

Ebameeldivad mälestused ja reaktsioonid garanteeritud veel mitmeks kuuks/aastaks.
                  Which ship has never docked at Liverpool?
                  The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

*Elusalt põlemine
                    *Tangupuder
                    *Roberto Carlose löök kolmunurka
                    *Neegri nikupukiks olemine
                    *Hero süstimine
                    R.I.P Steffi
                    7.05.05

Parem karta kui Kahetseda, Aga kui Kardad siis KAHETSED

Kommentaar

hammastega vastu trepiastet kukkumine
                      Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

sele jansa asja proovisin ära. juberõve hääl ikka.

“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Rääkidest verest, siis väga hull on tunnid pärast ninaoppi, kui vesi voolab lihtsalt liitrite kaupa suhu ja sa pead seda voodis lamades välja sülitama. Tegelikult kestab see voolamine muidugi enam kui paar tundi, pigem nii kuus kuni kümme, hiljem muidugi vähem. Magama ka ei saa jääda, sest siis neelad alla ja hakkab hullult paha.
                          Muidugi täiesti tase on ka see, kui järgmisel hommikul ninast sidemed välja tõmmatakse. Versi puskub mõnusalt kaasa, sest hangunud haavad avanevad taas.

Elu sees ei ole ma enam sellise opiga nõus, isegi kui ma ei suudaks enam nina kaudu hingata. Liiga räme.
                          Ja ma pean minema järgmisel aastal ninaopile

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Rääkidest verest, siis väga hull on tunnid pärast ninaoppi, kui vesi voolab lihtsalt liitrite kaupa suhu ja sa pead seda voodis lamades välja sülitama. Tegelikult kestab see voolamine muidugi enam kui üaar tundi, pigem nii kuus kuni kümme, hiljem muidugi vähem. Magama ka ei saa jääda, sest siis neelad alla ja hakkab hullult paha.

Head ööd.
                            Mis op oli? Adenoidid või ninavahesein vms?

Ise siis nõustuksin nende karvade mittemeeldivusega. Ja näiteks ei ole väga mõnus see, kui pistaatsia pähklite söömisest käed imelikult soolased on.
                            Kui midagi veel meelde tuleb, siis lisan.
                            It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Algselt postitas realmadridfan
                              Mis op oli? Adenoidid või ninavahesein vms?
                              Adenoidid. Ja Eikale palju õnne

Et teemat elavana hoida ja ka õigel kursil, räägiks ühe loo veel. Õnneks ei sündinud küll minuga (tänu jumalale), kuid peaks for real lugu olema ikkagi. Peategelaseks siis mingi kutt ja üks pesemata tots. Kuti jaoks oli muidugi fakt, et tots oli pesemata üllatus. Kuid vaatamata kõigele, tegi ta naisele just mõnu, mida mõnikord naised meestelegi teevad. Ei kirjelda, sest lugejateks ju ka alaealised. Igatahes tegevus käis, kui naine peeretas. Edasi mõelge ise.

Tegelikult mul on tunne, et ma panin selle looga Konna suhu oksendamisele peaaegu ehk isegi ära.

Kommentaar

kuna nina siin eriti kuum teema, siis kui nina kaudu eriti hingata ei saa/suuda/taha on väga räige hambaid pesta. kui veel juhtub hambahari vastu keelt minema on ikka päris butš... pohmakaga on lohemängimine suht kindel.
                                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Working...
                                X