Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Algselt postitas Scooter
Ma saatsin Natule eile James Blunt\'i plaadi. See küll meeldis talle. Saatis veel nii ilusaid sõnumeid mulle pärat.
A kus ta rsk aru sai, et see mina olin?
But it\'s time to face the truth, I will never be with You...
Vana teema välja. Ma olen ka naistes pettund. Mõtlesin enda (võimalik) pojale nime välja. Dünamo. No nagu dannar ja dünamo. Ilus ju. onju. Aga vaat ükski naine pole seda nime heaks kiitnud. Teised veel, aga isegi enda naine ei ole sellest nimest vaimustuses. Krt mis neil viga on nagu? onju nii.
Vana teema välja. Ma olen ka naistes pettund. Mõtlesin enda (võimalik) pojale nime välja. Dünamo. No nagu dannar ja dünamo. Ilus ju. onju. Aga vaat ükski naine pole seda nime heaks kiitnud. Teised veel, aga isegi enda naine ei ole sellest nimest vaimustuses. Krt mis neil viga on nagu? onju nii.
kunagi nigeerias pani keegi oma lapsele nimeks K(G)arburaator, kas pole mitte armas?! pane kõrva taha, äkki naisele meeldib see rohkem?
Kommentaar