Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas count Vaata postitustProbleem et ei saa on jätkuvalt olemas. See et sa mingit linki loobid ei anna kellegile seda õigust. Kanepit ei ole siiani dekriminaliseeritud või ravimina tunnustatud. See et närused poliitikud kivi arstide kapsaaeda lükkasid ei lahenda patsientide jaoks mitte midagi. Seis on sama. Aga eks sa õitse ja sära, senikaua kuni endal kunagi seda päriselt vaja läheb ja siis loe oma parastavat sitta endale peegli ees.
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustKui te jätkate rahvavaenulike erakondade valimist, siis on ainult ajaküsimus, millal tema suguste jaoks tuuakse tagasi surmanuhtlus. Praegusel hetkel peab ta elama hirmus, et mitte seadusesilmale vahele jääda ja samal ajal hoida oma tervis korras. Pole just kõige toredam olukord. See et ta vahele pole jäänud on lihtsalt tema õnn , kui jääks vahele, siis küll saaks ka minimaalselt tingmised kätte. Milleks see kõik on vajalik? Miks ei või inimene ennast rahus ravida ja õnnelikul noorust nautida? Miks sa lähed valima erakonda kes tahab oma rahvale halba ja aeglast surma maksatsirroosi näol? Sest lähtuvalt teie erakonna poliitikst peaks see kodanik sööma jõhkrate kõrvaltoimetega ravimit igapäevaselt ja sellisel juhul on kahjuks tema tulevikus maksasurm garanteeritud!
Kommentaar
-
Algselt postitas Ericc Vaata postitustNo mul on ka üks vandenõu rääkida. Nimelt on Tallinna linnavalitsus korraldanud bussiliikluse nii, et kui ma koolist välja tulen, siis kõik bussid sõidavad minema. Päriselt ka.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustAmos, ega su isa nimi juhuslikult Argo ei ole?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Lugu sellest, kuidas ma üritasin ennast tallinlaseks registreerida.
Kuna ma olen loomult laisk inimene, siis mõtlesin seda teha arvuti kaudu. No viitsin ma jee kusagil linnavalitsuse infosaalis käia, eks?
Võtsin enda uue ID-kaardi ja lükkasin selle arvutisse. Esimese hooga panin tagurpidi, aga siis näitas, et hakkab andmeid lugema. Suur edu!
Kuni tuli probleem 1:
Firefox keeldus riigiportaali taaskord avamast, kuna ei saavat luua secure connectionit. Sama ütlesid nii lauaarvuti kui ka läpakas.
Mis seal ikka. Tallinna koduleht näitab, et võib saata ka digiallkirjastatud meilitsi. Selleks peab laadima alla taotlusblanketi ja selle ära täitma. Blankett on ilusti olemas siseministeeriumi kodulehel, ent tuleb probleem 2:
Mingi keenjus on otsustanud, et dokumendiblanketti on hea sisestada PDF-i kujul. Ühesõnaga nägi isikukoodi lahter väga lahe välja, kuna Adobe ei soovinud kuidagi numbreid neile ette nähtud aukudesse sisestada.
Ilmselt oleks pidanud seda printima ja siis skännima. Aga see tundus e-riigi kohta suhteliselt loll samm. Teine variant olnuks convertida PDF dokumendifailiks, aga siinkohal jõuamegi kolmanda probleemini.
Probleem 3:
dokument täidetud, tuli aeg seda saata Tallinna linnaametisse. Mõeldud-tehtud, aga siis avastasin hirmuga, et elukohateateid võetakse vastu ainult kuni 1MB-se suurusega. Minu digiallkirjastatud pdf oli aga, trummipõrin, 1,4MB-d.
Üritasin probleem kolme lahendada convertimisega, aga nii sai dokumendi suuruseks hunnitu 9,8MB-d, mis oleks ilmselt linna postkasti täiesti umbe ajanud.
Ühesõnaga saatsin kõik pikalt ja sellega koos ka 1,4 megabaidise avalduse linnaametisse. Kui neile see ei sobi, siis aplodeerin meie e-riigile.
P.S. Järgmisel päeval proovisin riigiportaali siseneda kusagilt arvutisügavusest leitud Internet Exploreriga ja kassanäe, seal e-riik täitsa töötas. Ehk siis Firefoxiga on mingi kepp ja samas IE-ga pole? Hästi tehtud!
Kommentaar
-
Firefoxiga on selline asi siis: http://id.ee/index.php?id=34158
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustLugu sellest, kuidas ma üritasin ennast tallinlaseks registreerida.
Kuna ma olen loomult laisk inimene, siis mõtlesin seda teha arvuti kaudu. No viitsin ma jee kusagil linnavalitsuse infosaalis käia, eks?
Võtsin enda uue ID-kaardi ja lükkasin selle arvutisse. Esimese hooga panin tagurpidi, aga siis näitas, et hakkab andmeid lugema. Suur edu!
Kuni tuli probleem 1:
Firefox keeldus riigiportaali taaskord avamast, kuna ei saavat luua secure connectionit. Sama ütlesid nii lauaarvuti kui ka läpakas.
Mis seal ikka. Tallinna koduleht näitab, et võib saata ka digiallkirjastatud meilitsi. Selleks peab laadima alla taotlusblanketi ja selle ära täitma. Blankett on ilusti olemas siseministeeriumi kodulehel, ent tuleb probleem 2:
Mingi keenjus on otsustanud, et dokumendiblanketti on hea sisestada PDF-i kujul. Ühesõnaga nägi isikukoodi lahter väga lahe välja, kuna Adobe ei soovinud kuidagi numbreid neile ette nähtud aukudesse sisestada.
Ilmselt oleks pidanud seda printima ja siis skännima. Aga see tundus e-riigi kohta suhteliselt loll samm. Teine variant olnuks convertida PDF dokumendifailiks, aga siinkohal jõuamegi kolmanda probleemini.
Probleem 3:
dokument täidetud, tuli aeg seda saata Tallinna linnaametisse. Mõeldud-tehtud, aga siis avastasin hirmuga, et elukohateateid võetakse vastu ainult kuni 1MB-se suurusega. Minu digiallkirjastatud pdf oli aga, trummipõrin, 1,4MB-d.
Üritasin probleem kolme lahendada convertimisega, aga nii sai dokumendi suuruseks hunnitu 9,8MB-d, mis oleks ilmselt linna postkasti täiesti umbe ajanud.
Ühesõnaga saatsin kõik pikalt ja sellega koos ka 1,4 megabaidise avalduse linnaametisse. Kui neile see ei sobi, siis aplodeerin meie e-riigile.
P.S. Järgmisel päeval proovisin riigiportaali siseneda kusagilt arvutisügavusest leitud Internet Exploreriga ja kassanäe, seal e-riik täitsa töötas. Ehk siis Firefoxiga on mingi kepp ja samas IE-ga pole? Hästi tehtud!BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustFirefoxiga on selline asi siis: http://id.ee/index.php?id=34158
Kommentaar
-
Algselt postitas StokID-kaardi kasutamine ongi üks suur kepp. Aga seda neis artiklites ei räägita, kus e-Eestit e-taevani kiidetakse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitusthttp://vikerraadio.err.ee/helid?main_id=2292181 Kas sa tõesti valiksid sellise inimese kuhugi kõrgele kohale?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustP.S. Järgmisel päeval proovisin riigiportaali siseneda kusagilt arvutisügavusest leitud Internet Exploreriga ja kassanäe, seal e-riik täitsa töötas. Ehk siis Firefoxiga on mingi kepp ja samas IE-ga pole? Hästi tehtud!FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar