Mängijate positsioonide liigitamine, kus pannakse poolkaitsjad ja ründajad ühte patta! Ikkagi väga veider on näha a'la Busquetsi ja Balotellit samas kategoorias.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustSee, et kogu kliima on siin nii pask. Tra Kevad tule juba..THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustSee, et kogu kliima on siin nii pask. Tra Kevad tule juba..BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustVähemalt pole jalgpallihooaja esimese vooru mängud lumehunnikute vahel.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustSuperkarikafinaal oli veel paremates tingimustes. Rahulik vaikne ilm ja -2 kraadi oleks hulga mõistlikum olnud.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Laupäeval olen Hiiul kohal. Kuigi kõik need TV-ülekanded on teinud olukorra oluliselt lihtsamaks. Palju mugavam on teinekord vaadata kas trennisaalist või kodust vutti, kui teise linna otsa roomata.
BC Kalev/Cramo mänge olen see hooaeg kohapeal vaadanud 2x ja siis ka kui need on Suurhallis olnud. Mina sinna Tondirabasse trippida ei viitsi kuigi hooajakaart on autos olemas. Ju olen vanaks jäänud või lihtsalt laisk..
Ilma osas pidasin seda silmas, et võiks vähemalt kuiv olla ja ootan valgemat aega. See liigne deprekas, mis kogu seda kliimat ümbritseb on lihtsalt kohutav. Inimesed on kurjad ja tusased, poes vaatab teenindaja sind kui mingisugust idiooti, jne, jne. Käisin veebruaris jälle Tais ja olin ligemale 3 nädalat.. no fakk. Inimesed naeratavad, kõik kiirgavad päikeseenergiast. Eks see kõik muutub kui viskab korralikult plussi ja päike tuleb välja.. muidu on kõik okei, lihtsalt kurtsin muret..
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustKuula R2-e. Reklaame pole, muusikat rohkem ja mõttetut möla ka mitte.BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar