Ma ei mõista üldse miks rahvas nii väga tema poolt on. Jah oli vaatajaid toov saatejuht ning endalegi täitsa meeldib saade aga kui sa ikka kellelegi võttemeeskonnast, antud juhul siis ühele bossimatest, kallale lähed (vist oli jahtunud toidu pärast?) siis miks ei peaks sind vallandatama? Kui sinul töö juures läheks keegi kaaslane nt projektijuhile kallale, sest talle miski lambiasi ei meeldinud, kas sa siis räägiksid sama juttu et "on muidu ju täitsa muhe vana ja las ikka jääb" ning poogen see lõuga kütmine?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustMa ei mõista üldse miks rahvas nii väga tema poolt on. Jah oli vaatajaid toov saatejuht ning endalegi täitsa meeldib saade aga kui sa ikka kellelegi võttemeeskonnast, antud juhul siis ühele bossimatest, kallale lähed (vist oli jahtunud toidu pärast?) siis miks ei peaks sind vallandatama? Kui sinul töö juures läheks keegi kaaslane nt projektijuhile kallale, sest talle miski lambiasi ei meeldinud, kas sa siis räägiksid sama juttu et "on muidu ju täitsa muhe vana ja las ikka jääb" ning poogen see lõuga kütmine?
Mina arvan asjast nii, et ilmselgelt onmehe ego ikka väga ära tõusnud. Ilmselt oleksin ka mina vihane kui pärast pikka võttepäeva sooja toitu pole organiseeritud, kuid füüsilist noomitust tegema minna.. tal oli ka hoiatus all, seega ma väga ei pahanda, et ta kinga sai. Samal ajal on ju selge see, et ega ta lihtsalt istuma jää ning ära ei kao, läheb kuhugi erasse ja lammutab edasi. Seega fännid peavad lihtsalt veidi ootama.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustMaja ees oleval ehitusplatsil lõpetatakse töö mingi 19:30 paiku. Loodus müravaba kohta ei salli siis võtab ohjad üle naaber kes oma remonti juba 2a on teinud. Kestab see puurimine-klopsimine kella 22:00ni. Tunnike vaikust ja siis hakkavad maja ees askeldama tänavapuhastusmasinad. Ilusti kenasti ikka 2-3 järjesti. Millaltramapuhkan?
proovi - kus ma puhkan?Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustOn arvamused kuidas on, kuid kuidas puutub asja see, et äsati "ühele bossimatest" või kui su enda meeskonnas projektijuhile mindaks? Et suvalisele jorsile äsada oleks ok?
Kommentaar
-
Mehed ikka vahest kaklevad.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustMind pole kerge närvi ajada, aga palju õnne, Tele2!
Nimelt oli iga kuu mingi maht kiiret mobiilset internetti ning selle lõppedes oli telefonis koguaeg olemas aeglasem internet. Aga ikkagi funkav. Nüüd aga tehti veebruaris debiilne otsus ehk igal matsil on 5GB netti ja pärast seda telli juurde.
Mu arve on paugust 30 euri suurem...sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMehed ikka vahest kaklevad.
Ja suured mehed lepivad...
Meenub paari aasta tagune seik Bayerni mängust, kus Müller võttis karistuslöögi, mida Robben tahtis. Hollandlasel keesid tunded üle ja läks ka Müllerile kallale. Aga suured mehed suudavad sellest üle olla. Alguses polnud kumbki eriti õnnelik, aga nüüd mõistavad Müller ja Robben üksteist nagu telepaatiaga. Ei oska numbrit tuua, aga on vastastikku ladunud ikka ilmatuma hunniku assiste, rünnaku build-upis toimib ka koostöö filigraanselt.
Aga noh, kui üks pool on nii ebakindel, et ei suuda sellest üle olla siis tuleb jah "teise liivakastis mitte enam mängida"...
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustMind pole kerge närvi ajada, aga palju õnne, Tele2!
Nimelt oli iga kuu mingi maht kiiret mobiilset internetti ning selle lõppedes oli telefonis koguaeg olemas aeglasem internet. Aga ikkagi funkav. Nüüd aga tehti veebruaris debiilne otsus ehk igal matsil on 5GB netti ja pärast seda telli juurde.
Mu arve on paugust 30 euri suurem...
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustUlme. Igas normaalses jalkaklubis maksab mobiiliarveid klubi!"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustLaulja Zayn Malik teatas, et ta lahkub poistebändist One Direction.
http://elu24.postimees.ee/3135173/za...an-fannide-eesThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustLaulja Zayn Malik teatas, et ta lahkub poistebändist One Direction.
http://elu24.postimees.ee/3135173/za...an-fannide-ees
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustEla ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
Bottom 300x250