Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMis see "väiksem kehaehitus" siin oluline on?
ps.
täpsustuseks.
antud kontekstis - istuda 1,5 promilliga rooli v mitte - siin jah muidugi vahet poleSeisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAhoi,
kardetavasti on tegemist iPad 1 teemaga, juba aprillist alates pidi nendelt Mag+ tugi ära kaduma, teavitasime sellest ka lugejaid, kuid reaalselt kadus see alles nädal-kaks tagasi. Nii et neile võib see ootamatu olla küll.
Mart
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustOot, aga mida see siis tähendab? Mina nussisin küll ca aprillis iPadi ja EE tellimusega, aga toona kasutajatoega suheldes ei öeldud midagi sellist. Mida tulevik minu jaoks toob? Kindlasti mitte uut tahvlit EE lugemiseks.
Kommentaar
-
Valge Skoda juht täna hommikul Tallinnas. Pmst 24.07 võib öelda, on minu teine sünnipäev.
Laki bussipeatuse juures sebral. Mustamäe tee poolt ei tulnud ühtegi autot, kadaka selveri poolt paremale keeranud mustamäe tee poole jäi auto kenasti enne zebrat seisma, et mind üle lasta...tol hetkel oli kindel, et seal teist rida pole, a tee peale astudes õnneks ikka mõtlesin vaadata, et kuidagi kahtlaselt lai tee muidu ja seal oligi teine rida, mis kohe oleks nagu ära lõppenud ka. Igatahes jah, ülinapilt sain pidama, kui seisma jäänud auto varjust vuras korraliku hooga minu varvaste eest läbi valge skoda. Jõudsin veel käed üles ja kere taha lükkata ja tundsin kuidas peaegu kõhtu ripsas auto peegel. Oleks auto natukene aeglasemalt eest läbi sõitnud oleks vb varvastest üle sõidetud ka, väikse jooksuga olin siis üle tee minemas. Joppas ikka hullult, et jäin terveks. Krdi debiile ikka leidub, kes arvab, et ees olevad autod jäävad ns zebra ees seisma vahel.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Tagurdasin täna autoga mingite kivide otsa ennast autoga ümber pöörates. Ok, saan aru, et igal pool ei tohi parkida ja märki lugeda oskavaid inimesi on vaja tõkestada aga krt! Tehke seda nii, et takistused näha oleks! Hetkel tundub, et pääsesin vaid põhja kriipimisega ja arvet kellelegi saata vaja pole, eks see siis lähitulevikus selgub kas asi nii õnnelikult ikka lõppes.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustTagurdasin täna autoga mingite kivide otsa ennast autoga ümber pöörates. Ok, saan aru, et igal pool ei tohi parkida ja märki lugeda oskavaid inimesi on vaja tõkestada aga krt! Tehke seda nii, et takistused näha oleks! Hetkel tundub, et pääsesin vaid põhja kriipimisega ja arvet kellelegi saata vaja pole, eks see siis lähitulevikus selgub kas asi nii õnnelikult ikka lõppes.Algselt postitas IcemanHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar