Algselt postitas zaz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
BVB - Vaprus
-
Eesti Ekspress. Antud juhul tänane juhtkiri. Kui on lehes juhtkiri, siis kas ma võin alati eeldada, et selle on kirjutanud peatoimetaja?
Kui kirjutatakse kriitiline/vastuoluline artikkel, siis ootaks, et sellele julgetaks alla kirjutada ka oma nimi. Kui juhtkirja kirjutaks ainult ja alati peatoimetaja, siis saaksin nime puudumisest isegi aru, aga nii see ju ka Ekspressi puhul alati ei ole?!
Praegusel hetkel on kirjutatud mingisugune fafa "mina arvan nii" artikkel, millele pole julgetud isegi nime alla kirjutada.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKui on lehes juhtkiri, siis kas ma võin alati eeldada, et selle on kirjutanud peatoimetaja?
ei või eeldada, ikka toimetuse kui terviku seisukoht on see,
iseasi, kui miskipärast kasutatakse minavormi,
siis tekib küll küsimus, et kes see anonüümne mina selline onGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Mina ise.
Läksin tobile, tõmbasin ukse seljatagant kinni ja siis
tra, võtmed on ju toas.
No polnudki muud kui lukuabi ja 50 euri.
Suits läks kalliks maksma. Õnneks ongi paras aeg maha jätta.
Positiivse poolepealt võib esile tõsta hilisõhtuse sõidu kaubiku tagakongis sularaha automaadi juurde.
Kommentaar
-
Näoraamatus rubriikide Märgatud: Tallinn, Võru, Tartu ja mis iganes veel. Ükskõik mida on märgatud, iga jumala kord ühed ja samad tüübid tagivad kommentaaridesse oma sõprade nimesid. A la märgatud rannas kena neidu. Kommentaaris Madis M tagib Juhan T. Järgmises postituses on vastupidi. Milleks? Või üldse ajab närvi kui igalpool kommentaarides tagitakse. Tahad sõprale postitust näidata, siis kurat jaga seda tema lehel. Üldiselt olen rahulik inimene, aga see on küll pinnuks per**s.
Kommentaar
-
Miks?
Algselt postitas Iceman Vaata postitustShparkzi stiil, mis moodi ta vastab tsitaatidele.
Kommentaar
-
Et sind närvi ajada.
Algselt postitas Iceman Vaata postitusttra Miks sa ei või neid tsitaate panna oma lause üles, mitte alla, nagu seda teised kõik normaalsed inimesed teevad?
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitusttra Miks sa ei või neid tsitaate panna oma lause üles, mitte alla, nagu seda teised kõik normaalsed inimesed teevad?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar