Nojah, kui suud peas ei ole, on raske elada. Suuga inimene oleks viisakalt öelnud kui kiireks läheb, et kas läheb veel kaua, et mul vaja ära minna (eriti kui näha, et soeng valmis ja toimub mingi järeltöötlus).
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustNojah, kui suud peas ei ole, on raske elada. Suuga inimene oleks viisakalt öelnud kui kiireks läheb, et kas läheb veel kaua, et mul vaja ära minna (eriti kui näha, et soeng valmis ja toimub mingi järeltöötlus).
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKristiine keskuse vastas on üks hea juuksur, maksab 7 eurot ja lõikavad 5-10 minti, mingit üleliigset peenutsemist ei ole kunagi, kuna järjekord on alati korralik ja inimesed ootavad
Kommentaar
-
Hannes Võrno - saan aru, et soovib asjale puid alla panna, et "õige inimene" pulti saaks. Aga selle inimese kogemus sportlasena või spordijuhina on sama väike, kui minu seos muusikakooliga. Mai Narvaga pani pange juba, aga täna tuli teine pärl - Võrno pakkus oma meeskonnaga, et Nurmsalu hüpatud Eesti rekord on 119 meetrit ja päris häbi oli.. õnneks ta ei saa sellele kohale niikuinii. Kahju, et ta selliseks klouniks on muutunud, muud midagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas billybob Vaata postitustDubleerin, käinud seal vahelduva eduga aastaid ja saavad aru, et soengut ei taha, lõikust tahan, seejärel ka töö kiire.
Kommentaar
-
Algselt postitas mrtnkschn Vaata postitustMai Narvaga pani pange juba, aga täna tuli teine pärl - Võrno pakkus oma meeskonnaga, et Nurmsalu hüpatud Eesti rekord on 119 meetrit ja päris häbi oli.. õnneks ta ei saa sellele kohale niikuinii. Kahju, et ta selliseks klouniks on muutunud, muud midagi.
Mai Narvat võiks muidugi teada. Vähemalt ala, millega tegeleb.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustMitte et ma kuidagigi Võrno poolt oleks, aga . Miks tra peaks teadma Eesti suusahüppe rekordit peast? Kuidas see üldse võib intervjuus jutuks tulla? Kui muidugi ise üles ei tõmmanud seda.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustMitte et ma kuidagigi Võrno poolt oleks, aga . Miks tra peaks teadma Eesti suusahüppe rekordit peast? Kuidas see üldse võib intervjuus jutuks tulla? Kui muidugi ise üles ei tõmmanud seda.
googeldamata pakuks et kuskile sinna 180-200m kanti vähemalt (vabandan siiralt kui eestlastest keegi üle 200 lennatud).
aga ma ei kandideeri EOK juhiks muidugi ka.
Mai Narva puhul - sääl pole ju küsimus ainult Mai's, terve pere või suguvõsa tuntud maletajaid vist oma kolmandat põlve kui ma ei eksi.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust204, Nurmsalu. Googel.BVB - Vaprus
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar