Algselt postitas futbolidipaul
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustMis sellel viga on? Tuus ju.
Oli tore küll, aga nüüd võiks läbi saada.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMis siin tuusa on? Kõik on jälle sopane ja nägu on väljas mingit sodi täis. Ja üleüldse. Külm on.
Oli tore küll, aga nüüd võiks läbi saada.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKui praegu on külm, siis oled sa tõesti väga vales kohas.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMa ei saanud ka aru, mis selles sitases lägas vägevat on?
See tänane ilm pole isegi mingi eriline sitane läga, mille üle väga kurta.
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMis kuradi ilm siin on. Fuck it, ma kolin tagasi ära siit.
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustNo seda minagi ju räägin kogu aeg.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustVb olen ma hinges romantik, aga mulle vaheldus meeldib. Olles ka elanud keskkonnas, kus pmst kuus kuud sügis-talvist perioodi on sirge molliga üks ja sama ilm, on Eesti ilm ikkagi tore.
See tänane ilm pole isegi mingi eriline sitane läga, mille üle väga kurta.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustJah, aga mõtle kui tore oleks elada keskkonas kus on koguaeg kas suvi või natuke vihmasem suvi ...
Aga eks tuleb see aeg lihtsalt ära kannatada, kus ilma üle mingi pidev hala käib.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustKorra tuleb lörts maha ja kohe minema?Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustEi tea, ei oleks.
Aga eks tuleb see aeg lihtsalt ära kannatada, kus ilma üle mingi pidev hala käib.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas StokVariant 1: sandaalid, jalgratas, minek
Variant 2: tanksaapad, kampsun, sall, jope, müts, kindad, vbl vihmavari, tuisk, löga, ühistranspordis palav, ...
ericbana oli vist prillikandja? See lisab veel ühe põneva aspekti variant 2 juurde.
Kommentaar
-
Läksime prouga eile teatrisse, lapsed sebisime ära, õhtu ohne Kinder ehk et õhtu, mida oodata. Etendus ka juttude põhjal üle keskmise. Ja siis istuvad su selja taha vanaema-vanaisa, kes olid oma lapselapse kaasa vedanud. Umbes siukse 4-5 aastase. Istus ta "Mamma" süles ja põhimõtteliselt käis terve etendus üks kuradi trall - mis ta teeb? miks ta teeb? kes see on? millal lõpeb? jne.
Fuck off. Värdjad lapsevanemad ja sama juhmakad vanaemad/ vanaisad. Peaks ju aru saama, kes kuhu sobib, kellele mis on mõeldud ja mingid otsused ümber tegema.
Kuidagi suutsid nad peale etendust justkui maa-alla vajuda, ei saanud neid ette võtta ja kogu viha jäi minu sisse.Homo homini lupus est - pede on pedele hunt
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSest türklased ei keeranud kella.★★★★★★
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar