See, kui paar nädalat enne magistritöö esitamist Windows nii kapitaalselt crashida otsustab, et mitte miski enam ei toimi. Ja siis pead kulutama mitu tundi selleks kogu recovery protsessile. Tra küll. Vähemalt jäi kõik alles ja asi toimib.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustSee, kui paar nädalat enne magistritöö esitamist Windows nii kapitaalselt crashida otsustab, et mitte miski enam ei toimi. Ja siis pead kulutama mitu tundi selleks kogu recovery protsessile. Tra küll. Vähemalt jäi kõik alles ja asi toimib.
Kommentaar
-
Algselt postitas gize Vaata postitustTäiega off-topic aga selline küsimus, et kas alaealise üleminekuks on vaja lapsevanema allkirja ning mängija enda oma? Või ühte neist?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Ma olen suitsetaja ja jätan endale täieliku õiguse otsustada, kus ja millal ma teen suitsu. Aga kui sa istud kuskil baaris terasssil ja naudid oma head vibe, suitsu ja veiniga, ja istuvad need über tegelased" ma vihkan suitsu ja suitsuhaisu" su kõrvale ja hakkavad kommenteerima, " iu, suitsuhais, on vaja suitsetada" jne, siis mul tekib reaalne küsimus.. mida kuradit sa istud mu kõrvale lauda, kui sa näed,et ma teen suitsu. joppvõimatt
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMa olen suitsetaja ja jätan endale täieliku õiguse otsustada, kus ja millal ma teen suitsu. Aga kui sa istud kuskil baaris terasssil ja naudid oma head vibe, suitsu ja veiniga, ja istuvad need über tegelased" ma vihkan suitsu ja suitsuhaisu" su kõrvale ja hakkavad kommenteerima, " iu, suitsuhais, on vaja suitsetada" jne, siis mul tekib reaalne küsimus.. mida kuradit sa istud mu kõrvale lauda, kui sa näed,et ma teen suitsu. joppvõimatt
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEt sinu päralt peab olema siis mingi viis lauda või?
Kommentaar
-
Ma mõistan küll, mida Sambaz öelda üritab.
Aga samas ise suitsumehena ma pean ütlema, et Eestis vabaõhukohvikus pläru näkku panek on üsna dick move ka muidugi. Kreekas, Itaalias, üldse lõuna pool - jah, tuld, seal tolereeritakse seda. Siin mitte. Suitsetamine pole sotsiaalselt aktseptaabel tegevus, ma annan karmi nikotiinisõltlasena endale aru sellest ja ei otsi endale õigustusi või kohta kesk mittesuitsetajaid asudes.
Nefik vaja tüli norida? Ma võib ju enne puhtakopsulisi seal lauas istuda, aga fakti, et minu pläruving nende tervist rikub, see ei muuda.
Ei ole enam kerge suitsetaja olla siin Eestis. Aga (uuesti) mahajätmiseks pole ka piisavalt tugev praegu
Kommentaar
-
Algselt postitas StokSambaz ja teised temataolised.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustTäpselt minu mõte. Ja eriti need ahvid, kes enne kuhugi sisenedes tõmbavad meeleheitlikult mahe, viskavad koni maha ja siis lasevad tossu välja siseruumis. Või teevad väliasukse ees suitsu, eriti kui see on keelatud. Tegin pühapäeval trenni ja me pidime niigi umbses ruumis akna kinni panema, sest keegi ei näe oma ninast kaugemale!
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustSa ilmselt ei saanud mu virinast üldse aru, ma ei väitnud kuskil, et mul jääb mingit õigust üle, kuna ma olen suitsetaja. Ma väitsin, et pole vaja istuda kuskile suitsetaja lauda ja teha sellepeale mingeid kommentaare ja nägusi, sest valik, oli vaba, sama vaba, kui ma ei istu lauda terassil, kui ma näen, et seal on väiksed lapsed ees(näiteks)BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitustraadiosse on praegu üks pärisvirgiin lahti lastud. .
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar