Aga miks sa kasutad maailma ühte kõige sitemat operatsioonisüsteemi?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustTäna hommikul kestis tööarvutis Windowsi update 2 tundi. Nojah, ma siis ootan.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustAga miks sa kasutad maailma ühte kõige sitemat operatsioonisüsteemi?★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Karter Vaata postitustÜtle oma itimeestele, et nad seadistaksid Group Policitest active hours'i tööajale, siis ei restardi keset päeva vaid peale tööd.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Oh ei. Palun ära minust nii halvasti ka arva.
Elagu linux!
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustCause it gets shit done. Ega sa ometi taha äppelit nüüd kiita?
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustMoblaga autoroolis rääkimine.
Kui veel mõni aasta tagasi oli asi lihtsalt kohati häiriv, siis tänaseks on see sisuliselt võtnud epideemilised mõõtmed. Praktiliselt iga-teine-kolmas-neljas just linnas sõites - ei pea sõites normaalset trajetoori, (st sõidab sinkavonka), või siis täitsa tühjal teel lambist hakkab kiirusega mängima, kord 30ga siis korraks kiirendab 70ni ja siis jälle ja jäle... võis siis veel mingid muud sõitmisanomaaliad.. Kui ükskord mööda/kõrvale saad siis taas - juhil telefon kõrva ääres.
Mis inimestel küll VIGA on?
Auto peale ilmselt jätkub raha mitmeid tuhandeid, telefoni peale ilmselt mitmeid sadu eurosid, aga käed-vaba süsteemi hankida paarikümne euri eest enam ei jaksa?Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustUkse taga käivad poliitikud.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustSee polegi müüt või?
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMul käis Keski ja IRL vend 3 nädala sees. Ja siis täna juhtus midagi erakordset. Turuuuringute tädi astus läbi. Põhimõtte pärast vastasin. Kuradi 20 minutit võttis aega.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustWTF. Mis linnaosas sa elad? Ma ei tea ise kedagi, kellel mõni ukse taga oleks käinud. Ma arvasin, et seda tehakse paar korda enne valimisi kaamerate ees, aga et üldiselt on tegemist õudusjutuga, millega lapsi hirmutatakse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar