coopi omad ka korduvalt helistanud
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas martin644 Vaata postitustViskab veits punasesse küll, kui E-Coopist kaupa tellid ja kohale jõudes selgub, et mitmed asjad puudu on. Ja nii kolmandat korda järjest.
Trr mis point on neilt edaspidi tellida kui ma pean ikka puuduvate kaupade järgi poodi sõitma.
Huvitav kui tihti Selverist või Maximast tellides sama juhtub?
Kommentaar
-
Coopist seni parem kogemus, Maximast kõige halvem. Selveris on tihti mingid vahetused, aga need on alati kommunikeeritud.
Samas Maxima kõige odavam, Coop tavapäraselt kõige kallim. Maximast on aga traditsioon saada sama kuupäevaga liha ja joogikraami, viimase vindi peal puuvilju, samas kui Coopis on alati värkse kraam.
Coopi eelis on üpris väikse summa pealt tasuta transport ja tundub, et neil neid busse ka rohkem ja saab tihti tellida ka nii, et juba 4-6 tunni pärast oleks ukse taga, Selveris tavapäraselt järgmine päev.
Elan muidugi nati linnast väljas.
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustTäna helistas mingi inimene kes tahtis mulle hakata mingeid vitamiine müüma. Isegi ei küsinud kas mul on aega rääkida. Kohe, et tema helistab sealt ja sealt ning mis vitamiine ma tarvitan. Vot selline ebaviisakus ajab närvi.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustneed on mõnusalt agressiivsed tõesti isegi keskmise elisa varrukamehega võrreldes. kusjuures sul vitamiinidega läks veel isegi hästi, kunagi oli pärast teretamist järgmine küsimus nõudlik "kas oma eesnääret olete hiljuti kontrollinud?" ja mõned päevad tagasi "kuidas teil seedimisega lood on?" ma üldiselt püüan igasugu telefonimüüjate vastu mõistuse piires viisakas olla, inimene teeb ka oma tööd siiski, aga seal on juba tõesti üle keskmise enesevalitsust vaja, et mitte perse saata. bitch please, ma tõesti ei hakka telefonis oma sise- ja väliselunditest rääkima sulle, kui kolm sekundit varem alles tutvusime.
Lõpuks palusin hästi aeglaselt rääkida, hakkasin sügavalt torusse hingama ja põsega onaneerimisel tekkivat heli imiteerima.
Peale seda pole enam keegi helistanud. Kaalun sama teha ka Elisaga, kui püüavad uut teenust või telefoni pakkuda.
Töötab! Proovi ja sa ei kahetse.
Vanavanemad kutsuvad külla aga ei taha minna. Ülemus helistab aga tahad lõunal kauem olla. Jõmpsikad keerasid koolis jama kokku ja õpetaja tahab rääkida. Abikaasa on vihana ja soovib röökida. Kõigest €1499* ja 8 tunnise (*ei sisalda varustust ja kulutusi metsalaagrile) koolitusega võid ka sina olla Krav Blöttingu (patent bending) meister. Lõpetajad saavad diplomi ja paki nätsu. Võta kontroll oma elu üle tagasi!
100% Pintsi garantii.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustMulle helistati ka ja prooviti mingeid mineraale pähe määrida, mitu korda tüütasid erinevate toodetega.
Lõpuks palusin hästi aeglaselt rääkida, hakkasin sügavalt torusse hingama ja põsega onaneerimisel tekkivat heli imiteerima.
Peale seda pole enam keegi helistanud. Kaalun sama teha ka Elisaga, kui püüavad uut teenust või telefoni pakkuda.
Töötab! Proovi ja sa ei kahetse.
Vanavanemad kutsuvad külla aga ei taha minna. Ülemus helistab aga tahad lõunal kauem olla. Jõmpsikad keerasid koolis jama kokku ja õpetaja tahab rääkida. Abikaasa on vihana ja soovib röökida. Kõigest €1499* ja 8 tunnise (*ei sisalda varustust ja kulutusi metsalaagrile) koolitusega võid ka sina olla Krav Blöttingu (patent bending) meister. Lõpetajad saavad diplomi ja paki nätsu. Võta kontroll oma elu üle tagasi!
100% Pintsi garantii."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustManchester. Kuidas saab üks linn nii kole ja räpane olla? Ja lennujaam on ka paras peldik.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSõida Birminghami ja Manchester tundub täiesti nitsekas.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustManchester. Kuidas saab üks linn nii kole ja räpane olla? Ja lennujaam on ka paras peldik.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustMa olen reaalselt linna peal laaberdand vaid paar õhtut ja sittagi meelde ei jäänud, v.a. see et jõle laialivalgunud linn. Aga ma viskan siia ühe rasvase +1'e selle lennujaama osas. Haiged järjekorrad, alati on mingid kohad suletud, üsna ebaloogiliselt ja tüütult ehitatud plaaniga ja nagu öeldud, peldik suurte lennujaamade mõistes.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustManchester. Kuidas saab üks linn nii kole ja räpane olla? Ja lennujaam on ka paras peldik.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Cerny Petr Vaata postitustÜha rohkem peale trügiv küsimuse vormis tühifraas "kas kõik on korras?". Jah, türa, minu isiklik elu ja olu ja maailm üldiselt on täiesti korras. 10/10. Mine putsi.
-xit lõpuga portmanteaud. No aitab juba.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar