Ajab närvi teiste murede üle ironiseerimine.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustAjab närvi teiste murede üle ironiseerimine.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustJah kui sa oled piisavalt rumal, et teha sotsiaalmeedias avalikke postitusi, tuleb mingi suvalise jalkafoorumi staarpostitaja, teeb sind odava populaarsuse nimel anonüümse meestekarja naerualuseks. Kirjutab lausa su päris nime ka juurde, et oleks eriti lõbus. Ise nimetab see tegelane ennast ajakirjanikuks.
Meessoost virgiiniavagiinlased on ikka eriti valus nähtus.
Kommentaar
-
Tartu inimesed ja suhtumine. Ma elasin Londonis 3 aastat ja minu piirkonnas käis tihti võistlus, et kes saab esimesena lapsega ema aidata või nii. Tartu bussis, mis oli jälle hiljaks jäänud ja kihutas, ei tundnud keegi huvi kolme aastastele koha pakkumisest. Fakk,sõida see kaks peatust püsti sa täis elujõus jurakas. Ei sure sa ära. Aga laps ei jõua end kinni hoida. Üks 80 aastane memmeke pidi sinu pärast pakkuma.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustJah kui sa oled piisavalt rumal, et teha sotsiaalmeedias avalikke postitusi, tuleb mingi suvalise jalkafoorumi staarpostitaja, teeb sind odava populaarsuse nimel anonüümse meestekarja naerualuseks. Kirjutab lausa su päris nime ka juurde, et oleks eriti lõbus. Ise nimetab see tegelane ennast ajakirjanikuks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMillest jutt käib?
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMeie mured on ikka väga väikesed mõne teise tegelasega võrreldes:
Eha Johanson
Conversation Starter · December 13 at 11:20 PM
Lapsel koolis sel trimestril teemaks toitumine. Loomulikult õpivad seal seda tüüpilist toitumispüramiidi jama ja selle vastu ma midagi teha ei saa. On ka kooskokkamised. Kirjutasin sellest kuuldes kohe klassijuhatajale ja küsisin plaanitavate toitute nimetused, et saaksin ette valmistada vegan versiooni nendest. Öeldi, et esimeses tunnis teevad leiba ning ma olin rõõmus ning vastasin, et leib on ju nagunii enamasti vegan. Sellele ei vastatud, eeldasin, et kõik OK.
Täna laadis klassijuhataja klassi gruppi pildid, kus minu laps toimetab keefiri ja piimaga. Laps kinnitas, et talle anti täpselt samad toiduained mis teistele.
Avaldasin klassijuhatajale õhtul nördimust, ei vastatud.
Eelmisel aastal oli kõik nii OK, klassijuhataja arvestas väga. Paraku klassijuhataja vahetus ja nüüd ei julge last enam kooli saatagi, kuna see ei ole tegelikult esimene selline olukord kus veganlust ei peeta millekski...
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustTartu inimesed ja suhtumine. Ma elasin Londonis 3 aastat ja minu piirkonnas käis tihti võistlus, et kes saab esimesena lapsega ema aidata või nii. Tartu bussis, mis oli jälle hiljaks jäänud ja kihutas, ei tundnud keegi huvi kolme aastastele koha pakkumisest. Fakk,sõida see kaks peatust püsti sa täis elujõus jurakas. Ei sure sa ära. Aga laps ei jõua end kinni hoida. Üks 80 aastane memmeke pidi sinu pärast pakkuma.
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustSeda ainult Tartule üldistada on ka leim. Kogu eesti probleem see mitte kohaspetsiifiline.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
Kommentaar
-
Ma olen küll täheldanud, et lapse lasevad istuma:
- 25-40 vanuses mehed
- väga vanad naised
- 25-40 naised, eriti rasedad, mis on eriti keeruline.
Ei lase istuma:
noored
menopausi kandis olevad naised
mobiili sukeldunud klemmid.
Vahepeal on muidugi eriti piinlik, kui minna Vabakalt 40 peale, et järgmises peatuses maha hüpata, aga siis keegi sulle istet pakub. Et öelda "oih, ma siin kohe järgmises peatuses lähen maha". Ja seda tuleb tihti ette, et ma istuma mittesaamine on väga harv juhus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa olen küll täheldanud, et lapse lasevad istuma:
- 25-40 vanuses mehed
- väga vanad naised
- 25-40 naised, eriti rasedad, mis on eriti keeruline.
Ei lase istuma:
noored
menopausi kandis olevad naised
mobiili sukeldunud klemmid.
Vahepeal on muidugi eriti piinlik, kui minna Vabakalt 40 peale, et järgmises peatuses maha hüpata, aga siis keegi sulle istet pakub. Et öelda "oih, ma siin kohe järgmises peatuses lähen maha". Ja seda tuleb tihti ette, et ma istuma mittesaamine on väga harv juhus.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
Kommentaar
-
Selle teema kohta on anekdootki olemas.
Astub Peterburis rahvast täis bussi vanamemm, liigub vaevalt kepiga. Keegi püsti ei tõuse.
Vanamemm valjult ja ahastades: kas tõesti pole Peterburi alles jäänud ühtegi härrasmeest?
Keegi mugavalt istmel lösutav ohvitser, furaška kuklas: Härrasmehi on meil dohuijaa. Häda on ainult selles, et autobusse on vähe.
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustSeda ainult Tartule üldistada on ka leim. Kogu eesti probleem see mitte kohaspetsiifiline.
Pärnus ei pakkunud keegi istet. Hea, et veel tagareast sihvkad pähe ei lennanud. Millestn on küll kahju.MIA SAN MIA!
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustIlmselt see
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar