Algselt postitas kyps
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Mehhanisaator -
Aga rattaga sõites?Algselt postitas kyps Vaata postitustKas ujudes ka tatistate või siis kannatab ikka alla neelata?
PS! Ma ei oska ujuda, muideks.
Praeguse ilmaga joostes on mõnus nuusata- pöidlaga üks ninapoool kinni ja teine pool tühjaks ja siis vastupidi. MÕNUS!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Tükike Xanaxit sisse ja olemas.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustRõvedad inimesed... Kuidas te suudate igapäev voodis uinuda teadmisega, millised ebardid te olete?
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Upjohn90 hoiab meeled erksa ja tati kontrolliall.Algselt postitas Sambaz Vaata postitustTükike Xanaxit sisse ja olemas.
Kommentaar
-
Nime järgi, siis see mingi legaalne amfetamiin mida apteegist saab?Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustUpjohn90 hoiab meeled erksa ja tati kontrolliall.
Kommentaar
-
Nuuskamist tuleb ikka ette, sest eriti jahedama ilmaga võtab nina vesiseks. Tatistamist näeb rattasõidus vähe, sest ollakse harjunud pidevalt jooma ja nii ei hakka ka mingit röga kurku kogunema.Algselt postitas Rein Vaata postitustAga rattaga sõites?
PS! Ma ei oska ujuda, muideks.
Praeguse ilmaga joostes on mõnus nuusata- pöidlaga üks ninapoool kinni ja teine pool tühjaks ja siis vastupidi. MÕNUS!
Kommentaar
-
Ainult kuulnud oledki?Algselt postitas cabron Vaata postitustNaistega pannakse tatti, olen kuulnud
Kommentaar
-
Mis sa oled nii kõva gigolo, et sa oled lausa naisega elus tatti pannud varem? No pic no proofAlgselt postitas urmar Vaata postitustAinult kuulnud oledki?
Kommentaar
-
Selle kohta ma proofi ei taha #Ekre #VarroAlgselt postitas Linnupoja Vaata postitustmeestega pannakse ka tatti
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Ei, see on ringiga teema. Upjohn90 see mida Realisõbersamba mainis. Hea uni, pärast ergas.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustNime järgi, siis see mingi legaalne amfetamiin mida apteegist saab?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar