Algselt postitas Stok
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMhmh, sa karjud poemüüja peale ka, kui mingi hind saalis valesti on? või kassapidajaid liiga vähe?
Telefonimüüjatega on minu kogemused valdavalt sellised, et mida viisakamalt sa keeldud, seda agressiivsemalt üritavad nad sind edasi tüüdata. Näiteks viimane kord oli üks agar vitamiinimüüja, kellele ma ütlesin ühe kõne jooksul umbes 5x "ei", mispeale hakkas ta iga kord uurima, et kuidas ma suudan ilma vitamiinideta üldse elada ning mis aadressil ta need vitamiinid mulle siis saadab. Eriti tore oli muidugi, et kui ma peale kolmandat "ei" ütlemist toru ära viskasin, siis helistas ta tagasi.
Ehk et minu meelest need kaks päris erinevat asja - kas sa hakkad poemüüjale süütu eksimuse pärast kraesse või proovid vabaneda isikust, kes sisuliselt ei austa su privaatsust ning üritab sulle vägagi teadlikult mingi kräppi pähe määrida.Coraje, corazķn y cojones.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitustMa olen töötanud ja töötan siiani nii ühel kui teisel pool mikrofoni ja seetõttu tahan uskuda, et ma mingi maani mõistan mõlemat poolt. Ülaltoodud Tänaku videole ma hinnangut andma ei hakka, lihtsalt jätan siia video 2018. aastast, kui Argo Arbeiteri juhendatav Tallinna Kalev kaotas kodus 2:3 Paidele.
Mängu kommenteeris mingil mulle täiesti arusaamatul põhjusel Tofoa kõrval keegi härra Vahur Joa. Mingil, samuti üsna arusaamatul põhjusel ei läinud mängujärgseid intekaid võtma mitte Tofoa, kes seda oskab, vaid Joa, kes oli pehmelt öeldes paanikas ja ülepea täiesti lost.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Punkt Vaata postitustNatuke erinevad asjad, ei?
Telefonimüüjatega on minu kogemused valdavalt sellised, et mida viisakamalt sa keeldud, seda agressiivsemalt üritavad nad sind edasi tüüdata. Näiteks viimane kord oli üks agar vitamiinimüüja, kellele ma ütlesin ühe kõne jooksul umbes 5x "ei", mispeale hakkas ta iga kord uurima, et kuidas ma suudan ilma vitamiinideta üldse elada ning mis aadressil ta need vitamiinid mulle siis saadab. Eriti tore oli muidugi, et kui ma peale kolmandat "ei" ütlemist toru ära viskasin, siis helistas ta tagasi.
Ehk et minu meelest need kaks päris erinevat asja - kas sa hakkad poemüüjale süütu eksimuse pärast kraesse või proovid vabaneda isikust, kes sisuliselt ei austa su privaatsust ning üritab sulle vägagi teadlikult mingi kräppi pähe määrida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNojah, äkki tõesti, mul on küll kõik üsna valutult läinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustSain just müügikõne. Kõne kestus 1 minut. Kõige pikem müügikõne vist, mis olen saanud. Siiski viisakas ja närvi ei ajanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVõi pigem on asi lihtsas viisakuses? Noh, et sulle käivad pinda müügikõned, kas siis hakata helistajat huiama või tänada viisakalt ja kõne lõpetada? Ehk inimesed teevad oma tööd ja paar kiirlauset ei tohiks avaliku elu tegelasel nii raske olla. Samas iga inimese enda valik.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMis pakuti?olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas MartinEST Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas allars Vaata postitustKas terve intekas ka olemas? Seal oli vist muud teravat ka veel.
Kommentaar
-
Sesmõttes suht valus. Tiisler kommenteeris sisuliselt terve 2018. aasta hooaja kõiki power stage katseid err-s. Elas talle omaselt kaasa ja ülistas Tänakut ja Järveojat. Aasta lõpus intekat tehes tüübid irvitavad ta üle ja ajavad ta näost sama punaseks kui Toyota võistlusauto sekundaarne värv.
Kommentaar
-
Algselt postitas allars Vaata postitustSesmõttes suht valus. Tiisler kommenteeris sisuliselt terve 2018. aasta hooaja kõiki power stage katseid err-s. Elas talle omaselt kaasa ja ülistas Tänakut ja Järveojat. Aasta lõpus intekat tehes tüübid irvitavad ta üle ja ajavad ta näost sama punaseks kui Toyota võistlusauto sekundaarne värv.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar