need unistuste tiimid, kus on 7 ründajat ja kaitses selline auk. loogika meie koondislastelt florast.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Käisin täna emale hädavajalikku tavaari viimas, hakkas taevast mingit paska sadama ja hüppasin TLÜ ees bussile, et sõita Hobujaama. Istusin tahanurka, kuna buss oli üsna tühi. Ja siis tulid kuradi faking Pronksi peatuses viimasest uksest peale kolm kuradi türapäist parmu, nahh, jäid sinna ukse juurde tropis seisma nagu mingid faking ahvid, raisk. Siiamaani olen totaalkettas. Neid kuradi faking tüüpe kuhugi kinni ei saa panna või on jälle mingid inimõigused ja muu pask?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKäisin täna emale hädavajalikku tavaari viimas, hakkas taevast mingit paska sadama ja hüppasin TLÜ ees bussile, et sõita Hobujaama. Istusin tahanurka, kuna buss oli üsna tühi. Ja siis tulid kuradi faking Pronksi peatuses viimasest uksest peale kolm kuradi türapäist parmu, nahh, jäid sinna ukse juurde tropis seisma nagu mingid faking ahvid, raisk. Siiamaani olen totaalkettas. Neid kuradi faking tüüpe kuhugi kinni ei saa panna või on jälle mingid inimõigused ja muu pask?
cut the crap, päriselt.
Kommentaar
-
Mul polnud kuskile liikuda, kuna ma olin viimases reas. Nemad täitsid rõõmsalt selle vahe seal ära ka. Vahemaa oli õnneks üks peatus, aga kogu asja küss on veel see, et pärast mahaminekut hõivasid nad Hobujaamas terve bussipeatuse. Ehk mingeid kuradi kolmeliikmelisi noorukikampu käiakse politseiga laiali ajamas, aga mingid kuradi paistes klemmid seljakottide ja Bockidega ei koti kedagi?
Sama keiss oli ju mingi avalikus kohas alkotarbimise piiramisega. Perekond peab piknikku, avatakse ka vein. Patrull seljas. Need djüüdid joovad, lärmavad, kusevad ja magavad pinkide peal - kedagi ei koti.
P.S. kui ma selle FB-sse kirjutaksin, siis kindlalt need inimesed, kelle viimase kahe nädala põhijaur on teemal "istuge kodus, kuradi debiilikud" hakkaksid kohe undama "aga lase neil ka elada, liigu ise ära, las nad olla".
Kommentaar
-
Algselt postitas StokTõepoolest noh. Kui raske on siis küsida ala basic küsimus" Kuidas läheb" Millega sa tegeled üldse elus" ja nii edasi, et tekiks selline teatud hea sõbralik chill suhe ja vibe.
mis asi sa oled? nagu tõsiselt?
sa oled täpselt sama loll nagu dannar hetkel, kes viriseb, et parmud tulevad tühjas trammis lähemale ja ta nii kurb, et ega ometigi need parmud läheksid ära, aga ei. täiemõistuslik inimene jääb kohapeale ja kannatab, muidugigi. sama keiss mis wordprezil tartus oli seal kuskil, et teeks oma suu lahti ja räägiks inimestega, aga ei, halame ilusti siin, et missugused idioodi on kriisi ajal liikvel.
jup, näeme kõik mis ühiskonnas valesti toimub aga mitte sittagi ise ei tee selle jaoks,
Kommentaar
-
Algselt postitas StokTõepoolest noh. Kui raske on siis küsida ala basic küsimus" Kuidas läheb" Millega sa tegeled üldse elus" ja nii edasi, et tekiks selline teatud hea sõbralik chill suhe ja vibe.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKäisin täna emale hädavajalikku tavaari viimas, hakkas taevast mingit paska sadama ja hüppasin TLÜ ees bussile, et sõita Hobujaama. Istusin tahanurka, kuna buss oli üsna tühi. Ja siis tulid kuradi faking Pronksi peatuses viimasest uksest peale kolm kuradi türapäist parmu, nahh, jäid sinna ukse juurde tropis seisma nagu mingid faking ahvid, raisk. Siiamaani olen totaalkettas. Neid kuradi faking tüüpe kuhugi kinni ei saa panna või on jälle mingid inimõigused ja muu pask?
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustma ei tea nah. osta auto vms
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa märkasin ükspäev, et mu naabrimees, kes elab minuga samasuures (ehk üsna väikses) korteris koos naise, lapse ja hobusesuuruse koeraga, istus üksinda õhtul autos, kuulas klappidest muusikat, kimus suitsu ja jõi klaasist viskit (või miskit muud samavärvilist). Ehk autost võib koroona ajal kasu küll olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitust+ beibureid on lihtsam vedada, kui bussiga"The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustmis asi sa oled? nagu tõsiselt?
sa oled täpselt sama loll nagu dannar hetkel, kes viriseb, et parmud tulevad tühjas trammis lähemale ja ta nii kurb, et ega ometigi need parmud läheksid ära, aga ei. täiemõistuslik inimene jääb kohapeale ja kannatab, muidugigi. sama keiss mis wordprezil tartus oli seal kuskil, et teeks oma suu lahti ja räägiks inimestega, aga ei, halame ilusti siin, et missugused idioodi on kriisi ajal liikvel.
jup, näeme kõik mis ühiskonnas valesti toimub aga mitte sittagi ise ei tee selle jaoks,Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Inimesed, kes ei saa aru, mida määratud (ostetud) parkimiskohad tähendavad ja peavad seda pseudoprobleemiks. Eriti, kui tegemist on kinnisehooviga ja soovitavad siis kuskile mujale parkida. Miks ma peaksin parkima kellegi teise kohale või veel hullem kuskil kaugemal kohta ostima, kui koht on kinni. Lisaks, kui sina näed kuskil ruumi kohtade ette parkimiseks, siis palun mõtle, kas teine inimene saab sealt ka pärast välja.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar