Algselt postitas Iceman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustSellele Tartu alustajale oli ju arst pannud diagnoosi angiin, aga see ei takistanud pidutsemast ja koroonaviirust, mille olemasolust ta ei teadnud, edasi kandmast.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustEi mäleta
E: st et ei mäleta, et oleks
Praegu ajab närvi ka Noblessneri elanikud. Nad ostsid endale elamise sinna teadmisega, et seal lähedal on baarid ja asjad. Naljakas nüüd nende kurtmist kuulata.THEO HERNANDEZ
Kommentaar
-
Eric, Oled enda arust mõnus kõvamees, et oled see tont kes kiusab teisi? Miks ma sulle nii ette jäänud? Ma olen korduvalt öelnud, et olen sellest hüüdnimest väga häiritud. Cannu nt on aru saanud sellest ja enam nii palju pole seda kasutanud. Sina aga mõnuga lased edasi ja kui ma pole kellegile kohe samal päeval raha üle kandnud, hakkad mind mõnitama ja mingiks Gayoks pidama...nagu miks sa oled nii kiuslik? Tunned suurepärast rahuldust, kui oled saanud minu kallal võtta?Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSõimame Tartu inimesi, aga see, mis praegu telliskivis toimub...Tundmatu - ehk mida mina ka tean
Kommentaar
-
Algselt postitas Tundmatu Vaata postitustJa ise tahtsid ka seal osaleda
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSõimame Tartu inimesi, aga see, mis praegu telliskivis toimub...“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustvanalinna melu on telliskivisse kolinud★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustSobilik lause sobilikus teemas. See, mis ossipidu sinna viimase kuu aja jooksul imbus, on päris groteskne. Piisas vaid sellest tehnilisusest, et baar võis avatud olla aga ööklubi mitte - tellaris on kõik kirjas baaridena.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustSa raudselt oled ka juba allkirja andnud ja arvad ka, et Kivisaar rassist jms ja meeldib samamoodi lahmida nagu sel Indianal...The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustTellaris ju ongi kõik baarid? ei?★★★★★★
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar