Hea näide. Nimetet fraas, mida süüdistaja on kasutanud teadmata asjaoludel ja potentsiaalselt oma elus mitte ainult Mäega suheldes, on kaitsjate poolt spinnitud kui ümberlükkamatu tõend süüdistaja labiilsusest. Konkreetne tunnistaja juuresolekul toimunud pluusi alla piilumise olukord kahvatub selgelt. Lisan sinu ka nimekirja.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
No nii sitta kommenteerimist nagu hetkel tv3, mitte kunagi pole kuulnud... 0 sekundit juttu toimuvast, terve aeg mulisetakse, isegi Oti sõitmise ajal ei suuda keegi sekund vait olla. Spliti aegu mainitakse tagant järgi, Aa miskit oli ve lel. JUBE. Imestan, et sõitjate intekate ajaks suudeti suu kinni hoida.
Ma ei saa aru kas nad triipu teinud või mis täna juhtus.
Mainiks ära, et peale seda frustreerivat algust on nad toredad olnud.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas golgolgol Vaata postitusthttps://m.facebook.com/story.php?sto...content_filter
Sellised vennad ajavad kettasse, kes iganes seda filmis. Miks sa huiad? Annab riistale mingi 5cm juurde? Kust tuleb selline suhtumine?
Kommentaar
-
Algselt postitas golgolgol Vaata postitusthttps://m.facebook.com/story.php?sto...content_filter
Sellised vennad ajavad kettasse, kes iganes seda filmis. Miks sa huiad? Annab riistale mingi 5cm juurde? Kust tuleb selline suhtumine?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSee on ikka uskumatu, kuidas üks õnnetu inimene koguaeg kogeb politsei õudset kiusamist.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustNo nii sitta kommenteerimist nagu hetkel tv3, mitte kunagi pole kuulnud... 0 sekundit juttu toimuvast, terve aeg mulisetakse, isegi Oti sõitmise ajal ei suuda keegi sekund vait olla. Spliti aegu mainitakse tagant järgi, Aa miskit oli ve lel. JUBE. Imestan, et sõitjate intekate ajaks suudeti suu kinni hoida.
Ma ei saa aru kas nad triipu teinud või mis täna juhtus.
Mainiks ära, et peale seda frustreerivat algust on nad toredad olnud.308
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustÕhtuleht sinna Uhhuu-saatesse Pebret ja Ustat ei taha kutsuda koroonast rääkima? Päris eepiline oleks.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustÕhtuleht sinna Uhhuu-saatesse Pebret ja Ustat ei taha kutsuda koroonast rääkima? Päris eepiline oleks.
Tõnumaa, Pebre ja Usta "Olukorrast Maailmas".
Eriti hea oleks kui leiaks teema milles nad üksmeelel pole ja siis laseks... "väidelda/argumenteerida".
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustHea näide. Nimetet fraas, mida süüdistaja on kasutanud teadmata asjaoludel ja potentsiaalselt oma elus mitte ainult Mäega suheldes, on kaitsjate poolt spinnitud kui ümberlükkamatu tõend süüdistaja labiilsusest. Konkreetne tunnistaja juuresolekul toimunud pluusi alla piilumise olukord kahvatub selgelt. Lisan sinu ka nimekirja.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustKuivõrd mitmeid naistuttavaid on temaga koos töötanud nii Tartus kui Tallinnas, siis neid jutte on tema kohta alati olnud kuulda. Ehk et ma olen kaugel olemast tema poolt. Mingi filter võiks olla erinevate postituste tõlgendamisel siiski. Noh, et kas kõik ikka on öeldud face valuena või just selle viitega mida sina sealt välja loed.20 LEGEND
Kommentaar
-
Kas hullem on olla Anti Poolametsa poeg või Taavi Usta isa?
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ma mõistan, kui mõni inimene on olemuslikult maskide vastane, aga niimoodi politseid huiama hakata on äärmiselt nõme. Miski minus soovib, et sellise ülbuse eest võiks natuke jõulisemalt tegutseda. Ma vihkan inimesi, kes provotseerivad ja mõnitavad politseid ja pärast vinguvad, et meil on politseiriik. Nendel naistel on ikka kõva närv, peab tunnistama. Ma arvan, et kodanikuallumatust näidates ei tohiks meelega minna oma tööd tegevaid ametnikke ise provotseerima.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar