kas kohvimaailmas on jura sama nagu telefonidel apple?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustkas kohvimaailmas on jura sama nagu telefonidel apple?
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustkas kohvimaailmas on jura sama nagu telefonidel apple?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustAga muidu pätikas ftw.
Meil kontoris ka mitme tonnine masin olemas aga neiud käivad ikka iga päev nurumas, et ma neile õpetaksin kuidas head pätikat teha. Muidugi ma mõistan hästi, et see pole iga ühe tass teed... või noh kohvi ja mugavus maksab ka miskit.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitust+1000
Meil kontoris ka mitme tonnine masin olemas aga neiud käivad ikka iga päev nurumas, et ma neile õpetaksin kuidas sama head pätikat teha. Muidugi ma mõistan hästi, et see pole iga ühe tass teed... või noh kohvi.
Ja siis face value Pints arvab, et see ongi see põhjus. Naised samal ajal lootust kaotamas... miks teed neile nii?
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustsuht ulme mõelda tegelt, et mingid naised tulevad, natukene itsitavad ja värki, põsed õhetavad ja paluvad pintsukesele endale päti kohv teha. Ja siis Pints sirge seljaga tatistab lusika peale, pühib selle vastu käist läikima ja hakkab doseerima tassi.
Ja siis face value Pints arvab, et see ongi see põhjus. Naised samal ajal lootust kaotamas... miks teed neile nii?
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustOotan Sambaze kinnitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustKuna Pints on päriselus sama karismaatiline kui keedukartul (kuigi mo vanaema ikka ütles, et ma nägus) siis asi on siiski ilmselt heas kohvis.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Pätikas on muide kofeiini-litakas.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKurat, mees. Sinust ja su lugudest siin foorumis on küll jäänud mulje, et sa oled Genka, Daniel Craig ja Barrack Obama ühes isikus.
Pints foorumikaaslastele
Pints töökaaslastele
Pints töökaaslastega spordipäeval/Pints foorumikaaslastele
Pints kontoris kohvi pakkumas/Pints foorumikaaslastele
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustkas midagi sellist mõtled:
Pints foorumikaaslastele/Pints kontoris
Pints töökaaslastega spordipäeval/Pints foorumikaaslastele
Pints kontoris kohvi pakkumas/Pints foorumikaaslastele
Well played, sir. Well played, indeed.
Hindan seda kõrgelt, et võtsid vaevaks oma aega selle tarvis panustada.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustrussel crowe oma ei läinud alguses läbi. selle üle olen kõige rohkem ise rahul.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitust+1000
Meil kontoris ka mitme tonnine masin olemas aga neiud käivad ikka iga päev nurumas, et ma neile õpetaksin kuidas head pätikat teha. Muidugi ma mõistan hästi, et see pole iga ühe tass teed... või noh kohvi ja mugavus maksab ka miskit.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar