Mind ajab närvi alkoholi joobes inimesed kes on väge täis kui juba natuke pilt udune on. Saan aru, et mehelikus tõuseb aga võiks ikka käituda normaalselt mitte möliseda.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas difender Vaata postitustMind ajab närvi alkoholi joobes inimesed kes on väge täis kui juba natuke pilt udune on. Saan aru, et mehelikus tõuseb aga võiks ikka käituda normaalselt mitte möliseda.
Kommentaar
-
tra. Ostsin täna poest kondenspiima. Pakendit uurima ei hakanud, vaid kahmasin kohe korvi, sest kujundus paistis täpselt samasugune nagu Farmi omal. Kodus aga panin tähele, et pakendil suurelt esiküljel "сгущенное молоко с сахаром". No tra. Hakkasin siis eesti keelset kirja otsima ning see oli kuskil tagaküljel alles neljanda keelena pärast vene, läti ja leedu oma. Enam seda lätlaste toodetud saasta ei osta, vaid vaatan, et tegemist oleks ikka eesti kauba või vähemalt eesti kirjadega tootega.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustluuuuuuuuuuumi.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Ei lihtsalt sel aastal peab nüüd ise lund rookima ja valus oli näha õhtul, et kõik minu raske hommikune 2e tunni töö on ära nullitud lume poolt.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Korteriomanike nägemus oma korteritest kui über paleedest ja seeläbi kõrget üüri küsida.
Üks suvaline näide http://www.kv.ee/uurile-anda-otse-om...677775f70cd5ca
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustEi lihtsalt sel aastal peab nüüd ise lund rookima ja valus oli näha õhtul, et kõik minu raske hommikune 2e tunni töö on ära nullitud lume poolt.
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustKorteriomanike nägemus oma korteritest kui über paleedest ja seeläbi kõrget üüri küsida.
Üks suvaline näide http://www.kv.ee/uurile-anda-otse-om...677775f70cd5caIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar