Algselt postitas El President
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
SEB ple suur pank samas. Et jah, swedis nt mingi vähemalt 5 a juba deebetkaardist piisab. CVC2 rahulikult taga olemas, teed kodulehel linnukese ja kuluta kuis jaksad...
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitust
ma olen aegade algusest SEBis olnud ja seal pole ka mingit probleemi sellega minu arust.
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustDunno. Mul ei tööta ja linnukese kohta ka ei leia (vahin sealt, kust saan viipemakseid lubada jms. Ju ma vale paberlepingu teinud kunagi ammusel aal siis.
seadetes peaks olema arvatavasti linnuke punktil:- kasutamine internetis
Kommentaar
-
Tallinna kinnisvara turg, kus ei ole võimalik normaalset kinnisvara pangalaenuga osta, sest müüjad eelistavad ostjaid, kes suudavad kinnisvara ilma panka kaasamata ära osta.
Näide: Pühapäeva õhtul tuleb korter müüki. 2h hiljem lepid järgmise päeva lõunaks kohtumise, oled esimene vaataja ja kohtumisel kinnitad ostusoovi ja kinnitad, et pangaga on kokkulepe olemas, tarvis vaid hindamisakti. Esmaspäeva õhtul tuleb postkasti kiri, et korter on müüdud isikule, kes käis pärast meid korterit vaatamas ja ostis korteri ilma panka kaasamata.
Ja see pole esimene kord, kui nii juhtub.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustTallinna kinnisvara turg, kus ei ole võimalik normaalset kinnisvara pangalaenuga osta, sest müüjad eelistavad ostjaid, kes suudavad kinnisvara ilma panka kaasamata ära osta.
Näide: Pühapäeva õhtul tuleb korter müüki. 2h hiljem lepid järgmise päeva lõunaks kohtumise, oled esimene vaataja ja kohtumisel kinnitad ostusoovi ja kinnitad, et pangaga on kokkulepe olemas, tarvis vaid hindamisakti. Esmaspäeva õhtul tuleb postkasti kiri, et korter on müüdud isikule, kes käis pärast meid korterit vaatamas ja ostis korteri ilma panka kaasamata.
Ja see pole esimene kord, kui nii juhtub.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustTallinna kinnisvara turg, kus ei ole võimalik normaalset kinnisvara pangalaenuga osta, sest müüjad eelistavad ostjaid, kes suudavad kinnisvara ilma panka kaasamata ära osta.
Ja see pole esimene kord, kui nii juhtub.
Need kes ilma pangata ostavad, saavad ka ilmselt rohkem maksta, kui hindamisakti märgitakse.
Ilmselt müüksid ka ise korteri sellele, kes rohkem maksab.
Teine asi on käsiraha mängu tuua. Mäletan kui viimati autot müüsin. Esimene ostja surus mulle vägisi käsiraha pihku peale proovisõituInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitust
Kaitsen Joe Roganit? Absoluutselt, ma olen ta kuulaja ja fänn 2015 aastast. Ameerikas peetakse teda kusjuures right-wing vandenõuteoreetikuks, sest poliitiline spekter on lihtsalt selliseks nihkunud. Mulle tundub, et oled minu seisukohti valesti tölgendanud. Ma ei usu, et leiaks inimest, kellele ei saaks mönda liberaalset vöi konservatiivset silti külge pookida. Inimese isiksus ja uskumused on ikkagi individuaalsed ja unikaalsed. Tema fenomen seisnebki selles, et ta laseb väga erinevatel inimestel oma seisukohti selgitada, suutes sealjuures mölema poolega 3+ tunnist üksteist austavat diskussiooni aretada. Bernie Sandersist Alex Jones`ini. Pole palju selliseid inimesi, kellel austus ja respekt kahe nii erineva tegelase suhtes, kes suurte eelarvamuste ja hinnangute asemel püüab möista ja esitab uudishimulikke küsimusi ning laseb inimestel oma mötteid väljendada
Joe Roganit ei ole ma kunagi kuulanud ja ei oska seisukohta võtta ja mul ükskõik sellest teemast. Tulin teemasse vaid selleks, et sõbralik torge sinu suunal teha. Peace!olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustEnne kui plastic jõuab jaurama hakata, sellest ajakirjanduse tänaõhtusest möödalasust. Siis noh. Käige tõesti perse Delfi ja Postimees. See turbouudiste väljalaskmine tuli ikka väga inetult. Kahjuks on ilmselt palju loota, et siit midagi õpitakse.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustEnne kui plastic jõuab jaurama hakata, sellest ajakirjanduse tänaõhtusest möödalasust. Siis noh. Käige tõesti perse Delfi ja Postimees. See turbouudiste väljalaskmine tuli ikka väga inetult. Kahjuks on ilmselt palju loota, et siit midagi õpitakse.
Kommentaar
-
vist räägivad sellest...
https://elu24.postimees.ee/7452806/e...euudise-parast
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/9...-kaarel-valter
Kroonika (Delfi) ees ja Elu24 (Postimees) järel.
Kommentaar
-
"Seda kinnitas ka Delfi, mis andis meie toimetusele põhjust arvata, et tegu on kontrollitud infoga."
Classic tsunft. Aga kuna kõigil on kiire ja tööd on palju ja värki, siis verifitseerimata info avaldamine ok. Shoot first, ask questions later, eksole. Essents sellest, millest olen rääkinud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar