Algselt postitas atleticomadrid
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustKellegi facebooki kontot veel häkitud on vms ? Kiievist üritas keegi sisse logida, väitis mulle mu hea sõber facebook ja otsustas, et meil on uut passwordi vaja.
Kommentaar
-
Fakk, eile "leidsin" TKTK juures Pärnu maanteelt nii "ilusa" augu, et mõlemad parempoolsed ilukilbid lendasid. Hommikul ilukilpe tagasi sättides avastasin esimese velje servalt päris "kena" mõlgiMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Harlem Shake ...
Igasugu internetinaljade vastu in general pole midagi ning igast meemist või hullusest on alati olemas nauditavaid versioone aga ... selle asja huumorit ma lihtsalt ei mõista.
Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustFakk, eile "leidsin" TKTK juures Pärnu maanteelt nii "ilusa" augu, et mõlemad parempoolsed ilukilbid lendasid. Hommikul ilukilpe tagasi sättides avastasin esimese velje servalt päris "kena" mõlgi
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustIgasugu internetinaljade vastu in general pole midagi ning igast meemist või hullusest on alati olemas nauditavaid versioone aga ... selle asja huumorit ma lihtsalt ei mõista.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustkamoon, sa oled selles foorumis kõige intensiivsem miimide ja internetinaljade tootja
E: Korrigeerisin mõtet
E2: Kas ma tõesti olen juba Jasperist ka ees?Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustFakk, eile "leidsin" TKTK juures Pärnu maanteelt nii "ilusa" augu, et mõlemad parempoolsed ilukilbid lendasid. Hommikul ilukilpe tagasi sättides avastasin esimese velje servalt päris "kena" mõlgiBVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustTallinnaTV's uus saade: "Tallinn otsib superauku". Iga lõhutud auto annab augule boonuspunkte. Esimesed 50 auku saavad auhinnaks asfalttäidise. Järgmised 4000 auku saavad lohutusauhinnaks 30 km/h kiirusepiirangu nende piirkonnas või hoiatava märgi. Ülejäänud peavad ennast edasi arendama järgmise aasta saateks ja neile liiklusmärke ei jagu rahapuudusel.
Kommentaar
-
ma ei saa sellest aru, et mis kuradi moodi saavad mõned aastad tagasi ehitatud teed nii rämedalt laguneda (nt. vabakas, millele pandi täiesti uus kate ca 4-2 aastat tagasi).
Kas teekatte eluiga peabki olema 2 aastat ja siis vaja uuesti lappima hakata?
Mis oleks lõpuks odavam... kas teha korralik tee, mida ei pea 10-15 aastat surkima või teha paska ja iga aasta lappida?
Türa... minupoolest valagu need teed kasvõi armeeritud betoonist... peaasi, et kestaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustma ei saa sellest aru, et mis kuradi moodi saavad mõned aastad tagasi ehitatud teed nii rämedalt laguneda (nt. vabakas, millele pandi täiesti uus kate ca 4-2 aastat tagasi).
Kas teekatte eluiga peabki olema 2 aastat ja siis vaja uuesti lappima hakata?
Mis oleks lõpuks odavam... kas teha korralik tee, mida ei pea 10-15 aastat surkima või teha paska ja iga aasta lappida?
Türa... minupoolest valagu need teed kasvõi armeeritud betoonist... peaasi, et kestaks.
Mitte, et ma nüüd neid auke naudiks aga teise nurga alt lähenedes.. Teed lagunevad - teetöölised teevad lisatunde - suurem palk - parem elu - suudavad rohkem tarbida - saavad teised ettevõtted kasu - nende omanikud saavad suurema tulu - suurendavad oma tootmist - pakuvad rohkematele inimestele tööd - saad SINA tööd - suudad auto osta.
Ehk siis tänu teeaukudele suudad sa üldse omada autot, mida lõhkuda!
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustma ei saa sellest aru, et mis kuradi moodi saavad mõned aastad tagasi ehitatud teed nii rämedalt laguneda (nt. vabakas, millele pandi täiesti uus kate ca 4-2 aastat tagasi).
Nimetatud teelõigu puhul on üks lagunemise põhjus ülekatte pindamise tegematta jätmine.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar