Algselt postitas Shaq
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustendal ootab see kohe ees. vaja mobla laadija kaasa võtta, muidu üle ei ela.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustKuskil netis oli asjakohane miim, et why are there commercials for toilet paper, who doesnt buy THAT?
Kommentaar
-
Algselt postitas Crackerz Vaata postitustPigem tasub esimesena kohal olla. Siis on lootust juba paari tunniga minema saada.
Eks ta paras loto ole.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustVENEMAA - küll neile ei kõlba, et me NATOs oleme ja Euroopa liidus siis tülitavad meie KAPO töötajaid et me oma kuradi saladusi neile avaldaks ja siis veel mingi imbetsillist venelane juhib seda Tallinna linna ja ei ole näha, et ta sealt kuhugi kaduma ka peaks..Algselt postitas manni Vaata postitustVene keelt kõnelevad isikud, kes tuled rääkima vene keeles. Ja kui neile ütled, et ma ei saa aru siis teevad suured silmad ja jahuvad ikka enda ugri mugri keelt edasi, nagu ma oleks selle viimase viie sekundiga järsku selgeks saanud. Tramaeivõi.
Kommentaar
-
Algselt postitas manni Vaata postitustVene keelt kõnelevad isikud, kes tuled rääkima vene keeles. Ja kui neile ütled, et ma ei saa aru siis teevad suured silmad ja jahuvad ikka enda ugri mugri keelt edasi, nagu ma oleks selle viimase viie sekundiga järsku selgeks saanud. Tramaeivõi.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustNiipalju võiks ikka teada, et ugride keelt räägid sina ja vene keel kuulub slaavi keelte gruppi. Aga jah, ma ei saa sellest aru, miks vene keele oskust ei osata hinnata.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustNiipalju võiks ikka teada, et ugride keelt räägid sina ja vene keel kuulub slaavi keelte gruppi. Aga jah, ma ei saa sellest aru, miks vene keele oskust ei osata hinnata.Algselt postitas Francesco Vaata postitustMa pigem ei saa sellest aru, miks tiblad ei oska Eesti keele oskust hinnata kui nad seal elavad?
Sama suhtumisega on loomulikult ka venelased ja kurb, et suur osa neist arvab isegi mitte enda kodumaal, et tuleb rääkida nende keeles.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustSuurrahvaste värk. Prantslastel, itaallastel, hispaanlastel ja muudel suurrahvastel täiesti kama, mis keelt teised räägivad, sest nemad räägivad nendega vaid oma keelt.
Sama suhtumisega on loomulikult ka venelased ja kurb, et suur osa neist arvab isegi mitte enda kodumaal, et tuleb rääkida nende keeles.So self aware so full of shit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar