Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mul ka adblock peal aga osasi reklaame näitab ikka...vist on leiutatud mingi moodus kuidas sellest adblockist mööda minna..
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Otsi adblocki sätetest lisatud reegel ja kustuta ning siis tule tagasi foorumisse ja blokeeri uuesti, kuid tõsta keskmises kastis olev linnukene esimesse.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Reaalselt ajab närvi see,et maaklerid, kelle tööks on korterite vahendamine, ei suuda su e-mailidele vastata. Võiks eeldada,et sellisel kohal töötav inimene on mobiilne ja vähemalt tööajal kätte saadav.
Reaalselt ajab närvi see,et maaklerid, kelle tööks on korterite vahendamine, ei suuda su e-mailidele vastata. Võiks eeldada,et sellisel kohal töötav inimene on mobiilne ja vähemalt tööajal kätte saadav.
Mõni maakler toru vastu ei võta ning meilile vastab 3+ päeva pärast, mõni vastab kuu aja pärast.
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Nad ju põhi muidusööjad. Tuleb meelde hea moment, kui sõber mõned aastad tagasi Pelgu puumajja korterit vaatama läks ja pidi seal maakleri ja omanikuga vestlema. Algul läks välisukse ette, vaatas et seal ees passib mingi suvaline vend (tegelt maakler, kes ootas väljas), ei teind temast väljagi ja astus sisse. Tegi siis omanikuga toas diili ära ja mõlemad rahul :P
Isegi niimoodi pelgus korterit üürinud. Sama korter oli ühes portaalis omaniku kontaktandmetega, teises maakleri omaga. Võtsin omanikuga ühendust ja saime omavahel kaubale.
Paar päeva hiljem helistasin pulli pärast sellele "maaklerile". Ühest küljest tahtsin öelda, et koristagu üürikuulutus portaalist ära. Teisalt oli uudishimu, et mis mehike ta üldse selline on kui omanikuga paralleelselt kuulutavad portaalides. Esmalt läks tal minut-kaks arusaamiseks, millest ma räägin. Seejärel lubas tagasi helistada. Helistaski poole minuti pärast. Aga arvas, et räägib korteriomanikuga ja ajas kohe sihukese iba kokku, et siga ka ei söö. Et mul on nüüd klient, ja ma olen kõva mees ja palju maakleritasu peaks nöörima
Ma viisakalt vabandasin, et sa räägid ikkagi potentsiaalse üürnikuga, peale mida oli vaikus ja kõne lõpp. Ei kuku lihtne raha alati kõigile sülle
"Peo eelarve on linnapea nõuniku Meelis Pai sõnul kusagil 35 000 euro kandis." Ja hommikul lasti umbes sama summa tuulde, et mingi peletis saaks ülemiste avada.
Pohhui lennutame seda raha igasuguste pidude ja lolluste peale aga samalajal lasteaias kohti pole, teed on nii perses kui veel olla saab, tänavad on pimedad ja koledad, ühistransporditaristu on täiesti vene ajast. täiesti perses mis toimub.
// lisaks enne õhtust pidu aetakse kari ajupestud pensionäre toompeale tasuta raadiot haarama, et mässata seal oma plakatitega mille tähendust nad isegi ei tea. ja ongi ilusti 1 päevaga miljon krooni ja rohkem veel tuulde lastud. Well done!
Kommentaar