Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Eksole. Mina olin siis ka 8 aastane. Sina olid 16 ja ilmselgelt 16 aastane ei kuulaks mingit rahva oma kaitset, et saamaks aru mis asi on pedekott, vaid annaks laua all kellegile suhu pigem, cmon nagu!Kommentaar
-
Pedekottidest. Mul ühele töökaaslasele naine kinkis sarnase tegumoega nagu pildil. Tõenäoliselt tagamõttega. Ja tüüp rõõmuga kandis. Ja imestas, et miks bussi või rongi oodates keskealised või vanemad vene mehed juttu puhuma kipuvad. A noh, ta maalt ka.Mul on liiv ja sul on savi.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Eika on ainuke mees kes biiti jagab
Heal lapsel ikka mitu nime- pedekott, sibulakott, man purse jne
Sambazile- 2012 olid sa 21. Selles vanuses sa buduaari foorumit ei lugenud??? https://buduaar.tv3.ee/Foorum/Forum/topic/318627&lk=0Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Kasuta virtuaalseid krediitkaarte. 2 klikki ja ei maksa midagi (revolut)Algselt postitanud kasutaja Stok pooltProovi 90 päeva tasuta! Aga mis Su krediitkaardi number on?
Jah, tean, et saan ise käntseldada. Jah, olen proovinud. Jah, olen tünga saanud ja pärast protsessinud - jube tüütu on.Kommentaar
-
Ei lugenud. Kui ma olin 21, siis ei mingeid tobisi ja ei mingeid veine, vaid olid kõhulihased ja fit man as hell. Nüüdseks 29 aastaselt loen ma ainult iha.ee foorumit ja siinset.Eika on ainuke mees kes biiti jagab
Heal lapsel ikka mitu nime- pedekott, sibulakott, man purse jne
Sambazile- 2012 olid sa 21. Selles vanuses sa buduaari foorumit ei lugenud??? https://buduaar.tv3.ee/Foorum/Forum/topic/318627&lk=0Kommentaar
-
Pakun:
Telefoni, euromünte, pakk sihvkasid, 2 kondoomi(kõlblik kuni juba mõõdas), 4 karvade või puruga kaetud nätsu Stimorol, pudel Eau De Cologne Sašhat, tundmatut tabletti, Mercedese märki, millel ring eemaldatud, pastakat ja/või kruvikeerajat?Kommentaar
-
Kindlasti ka nuga, 95 prossul tibladel see kaasas 24/7Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar