Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Jah noh. #robsarv nah.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Tervitaks täna kõiki neid autoga liiklejaid, kes ringteel vasakut suunatuld näitavad ja ringi peal juba olles annavad teed neile, kellel eesõigus pole. Sellistel minu arust auto rooli asja pole!Kommentaar
-
Selver - kuidas saab aastal 2020 olla iseteeninduskassasüsteem, mis on kasutatav kliendikaardi omanikele. Ja see kliendikaart ei ole seotav ID-kaardiga.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Mul on mobiilimakse nagunii. MTaskut pole kasutanud. Ilmselt enese teadmatus. Mõtlesin täna Balti jaama selverist ruttu läbi hüpata, nägin järjekorda ja tulin ukselt tagasi. Iseteeninduskassades polnud ühtegi inimest, mis on ses mõttes naljakas, et järelikult kasutatakse seda teiste poodidega võrreldes üsna vähe, mis muidugi on päris klientidele marumugav.Kommentaar
-
Minu meelest suht häiriv, kui sotsiaalmeedias ei jookse feed kronoloogilises järjekorras.Kommentaar
-
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
-
Näiteks elukaaslase sünnipäev?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar