Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Vares või kakk võib ka korstnas olla kui ikka üldse ei tõmba? Kui esimest aastat seal siis kutsu üks hea korstnapühkija alustuseks, kes kogu süsteemi üle vaatab. Inimesed teevad ikka uskumatuid lollusi ahjudega teadmatusest.
Ise saab ka tegelikult süsteemi testida. Võtad lihtsalt ühe paberinutsaku ja paned põlema. Lahtise uksega! Heal ahjul tekib jõhker tõmme kohe, aga isegi viletsamas seisus ahjul peaks olema selle paberi põlemise pealt näha selge tõmme korstna poole. Kui ei ole, siis pole neid puid sinna mõtet eriti toppima hakatagi. Samuti selline väike cheatcode, kui on mitu päeva vahet olnud viimasest kütmisest, siis võib paberi ja väikeste pilbastega teha ''eelsoojenduse'' tule lõõri jaoks. Külmade lõõridega ongi tõmme palju viletsam.Kommentaar
-
Mulle iseenesest see mudel enam nii väga ei meeldi, aga see sai kunagi vast juba 18 aastasena võetud nagu eesmärgiks, et kui ühe aastaga X sissetulek, siis preemiaks endale. Et kuidagi selline nostalgialaks või nii. Eelmine aasta tuli see ära, aga probleem selles, et 18 aastane mina ei osanud eeldada, et 30 aastasel minal on lisaks muid kohustusi ka nagu. Mees annab sõna, mees võtab sõna! Õnneks selle kella puhul ajas väärtus vähemalt püsib.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ma ei tea mida gurmaanid hindavad, aga https://www.estonia1918.com/ siin on ilusaid kellasid küll.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!Kommentaar
-
Ma ei tea mida gurmaanid hindavad, aga https://www.estonia1918.com/ siin on ilusaid kellasid küll.
Gurmaanide lemmikKommentaar
-
5+ aasta jooksul pole kordagi sellist paska juhtunud.Esimest hooaega ahjuküttega elamises ajab närvi see kui: paned kõik lõkke ja süüte valmis, annad tikku ja algus on paljulubav. Siis aeg hiljem avastad, et midagi ei toimu enam. Avad vaikselt küttekolde ukse ja elamine on tossu täis, tummise pauguga lükkad ukse kinni uuesti. Ja ei saagi midagi teha nii kaua kuni seal feilinud tuli ära hõõgub, seejärel kannatab ukse lahti teha ja uuele katsele minna.
Kui tõmme on sitt, siis võib tossu tuppa lükata küll. Tuha kogus pigem ei mängi rolli. Kui tuhka palju ja lõõrid tahmased, siis oht lihtsalt maja põlema panna. Niisked puud praksuvad ja susisevad ja ajavad palju tossu enne kui põlema lähevad. Siiber pole lahti = tõmme on sitt.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.Kommentaar
-
Ma pole kohe kindlasti gurmaan aga minu top 5 hetkel.
1. Poljot Okean (soviet, mitte remake/homage).

2. Strela (Poljot) 3017 (soviet, mitte remake/homage).

3. RAKETA “BAIKONUR” 0246.

4. Omega Seamaster Bullhead.

5. Cortébert Triple Date Moonphase.
Kommentaar
-
Üks parimaid sõpru kunagine noortekoondislane ja veidi inside joke olnud selle KR-ga. Kinkisin siis talle sünnaks KR kella. Saime KR-ga kokku, ajasime paar sõna mehejuttu ja lasin autogrammi ka sisse panna. Sessuhtes, et mul hakkas nagu südames veidi kahju, et see kink läheb siis sellise jokena veidi. Jumala ladna vend oli IRL. Isegi nüüd vahest vaatab, et kus ja mis vennal mängus on.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Tuttav eesmärk ja siis mõistetav miks TAG.Mulle iseenesest see mudel enam nii väga ei meeldi, aga see sai kunagi vast juba 18 aastasena võetud nagu eesmärgiks, et kui ühe aastaga X sissetulek, siis preemiaks endale. Et kuidagi selline nostalgialaks või nii. Eelmine aasta tuli see ära, aga probleem selles, et 18 aastane mina ei osanud eeldada, et 30 aastasel minal on lisaks muid kohustusi ka nagu. Mees annab sõna, mees võtab sõna! Õnneks selle kella puhul ajas väärtus vähemalt püsib.Kommentaar
-
Neid jagati sarnaselt Poljot 31659 Sturmanskietele ainult tegevväelastele.
Vanade Poljotide häda on tuvastamine, et palju ning kas miskit on kuskil vahetatud ja/või kas sihverplaat klapib ikka sisuga. Metsikult Frankenwatche liikvel.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar