Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Koomiksid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas dreyd Vaata postitust
    ma loodan et teete nalja, miks meile välismaised puppujukud,kui meie omad MÕV-id. Parem Käsi, Seiklus Sekontias olid need mis naelutasid lugema.
    Olimar Kallas:

Kolm lugu
    Proovisõit
    jne
    GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
    GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
    (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Kommentaar

Olid ajad LINK

Kommentaar

Fair enough

BWJzdFSIUAA5ZqV.jpg

Kommentaar

Algselt postitas Stok
            Veel üks briljantne koomusk samast kohast. Kehtib ka meie sitalehtede kohta, a' la Postimees või Õhtuleht.

Kehtib pigem lugejate kohta.

Kommentaar

Kui nüüd päris koomiksitest rääkida, siis soovitan väga soojalt sellist jooksvat koomiksisarja nagu Fables.
              Tegu siis erinevate muinasjututegelastega, kes on põgenenud oma maalt siia ja asuvad new yorkis juba sadu aastaid. Moodustatud on fabletown, mis on väike linnaosa, kus elavad inimese välimusega muinasjutu tegelased ja suur osa imeliku või loomavälimusega tüüpe on saadetud kohta, mida Farmiks kutsutakse. Kõik tegelased on uued mõõtmed saanud ja on erinevalt originaalidest väikse twistiga. näiteks Prince Charming on libe naistemees ja petis. Erinevad story arcid käivad üle nii mõrvamüsteeriumitest kui ka näiteks "Loomadefarmi" kergest paroodiast. Tegelased on selle koomiksi tugevaim külg kindlasti. Väga kiiresti hakkab kottima, mis nendega juhtub. Selle järgi on tehtud hiljuti ka mäng The Wolf among us, mis on päris häid hinnanguid saanud. See mind esialgu köitiski. Samuti on fables tugevalt mõjutanud sarja once upon a time, mis sealt suuresti oma settingu laenas. Hetkel väljas pisut üle 130 chapteri ja iga kuu vist reliisitakse uus. Võrdleks seda klassika The Watchmeniga.

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                Sa väidad, et sellised pealkirjad kutsuvad klikkima? Ma olen siis vist peast imelik.
                Ega neid pealkirju ju muidu ei pandaks, ilmselt nad töötavad.
                BVB - Vaprus

Kommentaar

Kommentaar

Kommentaar

see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                          Vot see on tase: http://xkcd.com/1331
                          väga rakse muidugi paberväljaandes avaldada..
                          BVB - Vaprus

Kommentaar

noh, täna siis šokolaadijätsi ei söö

Kommentaar

A philosophy webcomic about the inevitable anguish of living a brief life in an absurd world. Also Jokes

Kommentaar

Kommentaar

Working...
                                X