Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

toredaid linke vol2

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Greenpeace...
    DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
    Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Päris tore jalgpalli horoskoop.
      jokers to the right
      clowns to the left of me

Kommentaar

http://www.filecabi.net/video/ambush100.html japsid on ägedad
        AILTON

Kommentaar

Kommentaar

http://www.youtube.com/profile?user=imelugu kui kõiki imelugusid vaadata, tekib tunne, et reformikaid valivad vaid idioodid.
            Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

kui see on nali, siis on see väga sitt nali. ja valimisi ka ei võida, juhul muidugi kui valimisõigust ainult kuni 16-aastastele ei anta

Kommentaar

Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
                http://www.youtube.com/profile?user=imelugu kui kõiki imelugusid vaadata, tekib tunne, et reformikaid valivad vaid idioodid.
                Mida sa ajad? Kas sa ei saa naljast aru või? Iga vähegi normaalse mõistusega inimene peaks aru saama, et tegu on paroodiaga.

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
                  Mida sa ajad? Kas sa ei saa naljast aru või? Iga vähegi normaalse mõistusega inimene peaks aru saama, et tegu on paroodiaga.
                  paroodia paroodiaks, aga teades meie poliitikuid pole ma nii kindel selles ...

Kommentaar

Algselt postitas 10 Lopez Saldana
                    Mida sa ajad? Iga vähegi normaalse mõistusega inimene peaks aru saama, et reformierakonnavalijal on väheke mõistust puudu.
                    Explain yourself.

Ja õpi eesti keeles kirjutama.

Kommentaar

Explain yourself.

Ja õpi eesti keeles kirjutama.
                      Naljakas on lugeda postitust, mis algab inglise keeles, ent samas kutsub üles eesti keeles kirjutamist õppima. Kop-kop!
                      Which ship has never docked at Liverpool?
                      The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Algselt postitas sicmic Vaata postitust
                        Naljakas on lugeda postitust, mis algab inglise keeles, ent samas kutsub üles eesti keeles kirjutamist õppima. Kop-kop!
                        Ma kutsusin üles korrektselt kirjutama. Kui inimene teeb vea eesti keeles kirjutamisel, kas ma peaksin siis soovitama vene keele kursusi või?

Kommentaar

ma arvan, et ma kõnelen suure enamuse eest, kui soovitan oma poliitilisi vaateid kuskil mujal arutada. kasvõi eraldi topic selleks

Kommentaar

Ma kutsusin üles korrektselt kirjutama. Kui inimene teeb vea eesti keeles kirjutamisel, kas ma peaksin siis soovitama vene keele kursusi või?
                            Ei, lihtsalt mulle tundub imelik soovitada teistel eesti keelt õppida samas postituses, mida (mugavusest?) on alustatud mingis teises keeles. Tahtsin lihtsalt väikse sõbraliku sarkastilise märkuse teha.

Et teemat natuke tagasi rööpasse juhatada, siis nautigem hevidiskot

Which ship has never docked at Liverpool?
                            The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

mille paroodia? see eeldaks mingit algmaterjali

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
                                mille paroodia? see eeldaks mingit algmaterjali
                                Parodeeritakse igasuguseid uudislugusid inimeste elust ja selle äkilisest muutusest. Nagu neid näiteks "Reporteris" aeg-ajalt näha võib. Tunnistan, et Eestis pole need veel kuigi levinud, seega võib paroodia element mõnele kadunud olla.

Kommentaar

Working...
                                X