Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

toredaid linke vol2

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Poola liiklus mõjub üldse vist naissoole jube halvasti. Eelmisel suvel Saksamaale MMile sõites suutis minu neiu ka ülekäigurajal peaaegu mingi hipi alla ajada ning ühele tüübile ka "sõidan vastassuunavööndis" nalja teha. Minu närvid kulusid kõrvalistujana pea sama kiiresti kui Poola õlu, mida ma rahustuseks jõin.

Kommentaar

poola liiklus on muidugi omamoodi superlux, kuid nüüd ma sain aru miks poola mehed sealt riigist leekima panevad.
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

ma avastasin ükskord Poolas möödasõitu lõpetades et tavaline maantee on 4-realiseks eraldusribaga kiirteeks muutunud ja ma asun vales sõidusuunas. see oleks ka sinna videosse päris hästi sobinud

Kommentaar

Jõgeva is geto
          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

oioi marko sepa kodukat olen ma küll kaua taga otsinud, väga hull tüüp ikka!
            Algselt postitas Iceman
            Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

vaata või sure

Kommentaar

Ma surin .

Kommentaar

Samas stiilis - Hitler bännitakse Xbox Live'ist

"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Curious and Funny Pictures from around the world.Inside:funny and curious picture gallery

Kommentaar

Algselt postitas vello99 Vaata postitust
                      Samas stiilis - Hitler bännitakse Xbox Live'ist

http://www.youtube.com/watch?v=sfkDxF2kn1I
                      suht mage ju.....lihtsalt "valesti tõlgitud".
                      Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Homer teeb reklaami.
                        Supplies!

Kommentaar

kes usub veel et kõikidel piltidel on tegelikult ilusad naised?

Kommentaar

Kommentaar

Kommentaar

kuidas gagarin kosmoses käis: http://www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=96987694&size=o

Kommentaar

Working...
                                X