Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vesipiip

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Vesipiip\'

Nooo... soovitan pigem mitte \"ära kammivat\" varianti. Näiteks... Piima või veega. Tore vabaaeja veetmis viis sõpradega.
    Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

m6ttetu saast ..t6mmand seda ka l2bi viina ja m6ju oli ikka v2ga n6rk, ime kui pikalt tahad.

Kommentaar

Kle Mario, ega see siis \"mõjuma\" pea Kui tahad et mõjuks topi kanepit vähe sisse ja \"naudi\"

Kommentaar

Tuletan piibusõpradele meelde, et vesipiip rikub teie tervist ja tekitab kõiki neid asju, mille eest teid suurte siltidega sigaretipakkidel hoiatatakse.

Kommentaar

Algselt postitas Tembu

Tuletan piibusõpradele meelde, et vesipiip rikub teie tervist ja tekitab kõiki neid asju, mille eest teid suurte siltidega sigaretipakkidel hoiatatakse.
            Kindel, et kõiki?!

Mina küll pole.
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein

Algselt postitas Tembu

Kindel, et kõiki?!

Mina küll pole.
              mina aga tean, et siinkohal ei saa võrdusmärki kahe tegevuse vahele panna ..sest vesipiibust näiteks tõmmatav tubakas ei sisalda tõrva nõnda palju (kui üldse) ja kindlasti nikotiini ka vähem..seega see on tervislikum.. emm.. ei.. olen korrektsem - see on vähem tervist kahjustavam..
              oma kogemustest ütlen (kui mittenikotiinisõltlane) vesipiip on hää..

Kommentaar

Algselt postitas arizonic
                sest vesipiibust näiteks tõmmatav tubakas.
                mihuke see näiteks tõmbamine veel välja näeb?

üldiselt on tubakas üks pask kõik.
                Which ship has never docked at Liverpool?
                The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Algselt postitas sicmic

Algselt postitas arizonic
                  sest vesipiibust näiteks tõmmatav tubakas.
                  mihuke see näiteks tõmbamine veel välja näeb?

üldiselt on tubakas üks pask kõik.
                  ei tõmba alla??!! :P

Kommentaar

Algselt postitas amority

Kle Mario, ega see siis \"mõjuma\" pea Kui tahad et mõjuks topi kanepit vähe sisse ja \"naudi\"
                    ma r22gingi tegelt seda, et tubakaga ju m6ttetu..mis ma teda imen kui ta miskit ei tee viinapitsi taga juttu ajades peab ikka olema v6imalik koguaeg m8la ajada ju

Kommentaar

vesipiip on hea kui piip on hea ja kui see on hästi tehtud......kui piip on sitt või on sitasti tubakat pandud jne siis ei ole ka piip hea.......aga asi tuleb kogemustega kui egiptuses olete siis käige mõnes kohvikus ja tehke üks täis ära ja saate aru mis on õige vesipiip - nemad oskavad seda väga hästi teha. ise veel ei oska nii hästi kuid iga korraga on natuke paremini välja kukkunud.

Kommentaar

On saadud imeda seda küll, aga viimasel ajal pole suurem sõber.

Kommentaar

Working...
                        X